Bitcoin Freedom Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Bitcoin Freedom? Fullständig recension av bedrägerikryptohandelsbot

I denna Bitcoin Freedom-recension reder vi upp ett annat fall av en bedrägerikrypteringsrobot.

Tyvärr utvecklas kryptoindustrin mycket snabbare än internationell lagstiftning och människors kunskap om den senaste tekniken. I sin tur lockar branschen många kriminella som är villiga att dra fördel av situationen. Under de senaste åren har de utvecklat en rad strategier för att använda människors intresse för krypto mot dem. De är ett utbrett nätverk av bedragare som använder sina kunskaper inom marknadsföring och IT för att manipulera människor och stjäla deras pengar och data.

Därför är varje berättelse om en falsk kryptohandelsbot en möjlighet att lära sig mer om dessa brottslingars falska strategier och känna igen deras bedrägeri innan det är för sent.

● Säkerhet 10

● Användarvänlighet 10

● UI/UX 10

● Minsta insättning och betalningsalternativ 10

● Demokonto 10

● Support och handledning 10

● Vinst 10

● Totalbetyg 10

Risker med att använda Bitcoin Freedom

 • Inga licenser
 • Inga cybersäkerhetsprotokoll
 • Falska användarrekommendationer
 • Oetisk marknadsföring
 • Ingen kryptohandelsalgoritm
 • Dålig webbdesign

Vad är Bitcoin Freedom Crypto Trading Bot? Är det verkligen en bluff?

Bitcoin Freedom är en annan bedrägeriplattform som låtsas vara en kryptohandelsbot. Det finns inget nytt med det, eftersom det bara är en av dussintals liknande copy-paste-bedrägerier som skapats av samma brottslingar.

Som vanligtvis är fallet med sådana bluffplattformar ger Bitcoin Freedom oss inga viktiga fakta. De informerar oss inte om plattformens funktioner, licenser och företagets registreringsnummer. Istället är allt vi får på deras hemsida och i affiliate-recensioner blabla om BTC och värdelöst innehåll.

Ett exempel på värdelöst innehåll är avsnittet ”Om oss” på Bitcoin Freedoms webbplats. För att säga sanningen, till skillnad från vissa andra bedrägerikryptobotar som har webbplatser med bara en målsida, var det någon som verkligen var uppmärksam på att få Bitcoin Freedom att likna en mindre uppenbar bedrägeri. Men även om det finns avsnittet ”Om oss”, allt vi får är en saga om mystiska universitetsstudenter Jeff och Mike. De ville ge ekonomisk frihet till världen, så de utvecklade ett kryptohandelssystem som kommer att gynna alla, oavsett deras kompetensnivå.

Jo, Jeff och Mike skulle kunna skriva lite mer om algoritmen och gränssnittet för deras underbara plattform. Men de berättade inte ens vad deras företags adress är, vilket får oss att tro att de faktiskt inte existerar, liksom deras ”företag” och prisbelönta ”programvara”.

Bitcoin Freedom: Recension av bluffwebbplattform

Även om det inte finns mycket att säga, låt oss snabbt skumma igenom vad Bitcoin Freedom säger att de erbjuder.

De säger att deras plattform har avancerad teknik, som är snabbare och snabbare än någon annan robot och marknaden själv! Liknande påståenden gör andra bedrägerikryptoplattformar som redan har granskats på vår webbplats:

På deras officiella hemsida berättar de att deras programvara är prisbelönt, även om vi inte får veta vilken utmärkelse det är fråga om. Denna överlägsna teknologi förutsäger trenderna på kryptomarknaden med 90% noggrannhet. Och alla kan använda det gratis!

Bitcoin Freedom använder samma ”bli rik snabbt” retorikegenskaper för bedrägerikryptorobotar. Vad de i princip säger är att luta dig tillbaka, njut och låt roboten tjäna pengar åt dig. Naturligtvis är detta en stor lögn, eftersom maskiner och algoritmer bara exekverar uppgifter. De vet inte vad som är bra för användarna och behöver användare att definiera uppgifterna för dem.

liknande webbplatslayouter

Den liknande webbdesign som delas av olika bedrägerikryptorobotar:

Även om de är djupt naiva, är Bitcoin Freedoms lögner väldigt saftiga. Vem skulle inte vilja tjäna $1000 varje dag, med endast $250 av minsta insättning? Om det vore sant skulle alla vara miljonärer vid det här laget. Tyvärr kunde detta inte vara längre från sanningen.

Dessutom finns det bara flera tillgängliga ”funktioner” på plattformen:

 • Live handel
 • Demoläge

I själva verket är hela plattformen faktiskt ett demoläge, eftersom det inte finns någon äkta algoritm bakom den. Det enda syftet med dessa Ponzi-planer är att locka människor att göra insättningar. Sedan kommer systemet att visa dem som om de tjänar pengar och be dem att sätta in ännu mer. I slutändan, när användaren vill ta ut vinsterna, inser de att det är omöjligt och att alla deras pengar är förlorade.

De förlorade pengarna är dock inte det enda problemet. Ett annat problem är att brottslingarna nu har användarnas kreditkortsuppgifter och telefonnummer. Dessa brottslingar är kända för att samarbeta med olika skumma tredje parter och är mer än villiga att sälja denna data till dem. I sin tur kommer användarna att börja få otaliga telefonsamtal varje dag, och om de svarar kommer en mycket oförskämd person att börja ställa personliga frågor och tvinga dem att sätta in mer pengar.

Detta är sanningen bakom Bitcoin Freedom och liknande robotar för kryptohandel. Därför rekommenderas handlare att hålla sig borta från tvivelaktiga plattformar och investera sina pengar med bots som:

 • är transparenta om sitt team och företag
 • har många olika funktioner
 • vars funktioner kan anpassas av användare
 • har licenser att driva
 • använda cybersäkerhetsprotokoll

Oetisk marknadsföring

Det värsta med Bitcoin Freedom är deras affiliate-recensioner. Även om de uppenbarligen är onlinetjuvar som inte kunde bry sig mindre om öden för människor de stjäl från, marknadsför de sig själva som en livräddande plattform.

De anlitar nämligen affiliates för att skriva positiva blogginlägg på otaliga webbplatser. På ett sådant sätt får alla som skriver ”Bitcoin Freedom review” på Google bara dessa falska recensioner. Med andra ord, affiliates samlar upp Googles sökresultatsida och har därmed fullständig kontroll över vad användare kan hitta om dem online.

Säkerhet och licenser

Bitcoin Freedom har inget av ovanstående. Det betyder att handlare som använder plattformen måste lita på att Jeff och Mike kommer att skydda sina data och se till att deras pengar är säkra.

Användare som föredrar att inte anförtro sina surt förvärvade pengar till fiktiva Jeff och Mike, rekommenderas att hålla sig borta från denna plattform. Annars riskerar de sin integritet och känsliga data online.

Användarfeedback om Bitcoin Freedom: Alla falska

Man skulle kunna tro att brottslingar blir smartare med tiden och lär sig att bättre dölja bevis för att de ljuger. Men i fallet med Bitcoin Freedom verkar detta inte vara fallet.

På Bitcoin Freedoms officiella webbplats ser vi nämligen följande kundfeedbacksektion.

Det är lustigt hur lätt det är att komma på att dessa kundrecensioner är falska. En enkel undersökning från Google visar att Rebecca T. är en stockbild. Dessutom är vackra Kenneth P. från Dallas faktiskt en colombiansk skådespelerska Sofia Vergara.

Källa

Källa

Nästa logiska fråga är: finns det några äkta användarrecensioner på Bitcoin Freedom, och vad säger de? Tyvärr är svaret nej. Alla recensioner på Trustpilot är också 100% positiva och falska. Det är lätt att ta reda på varför de är falska: alla har etiketten ”Inbjudna” och ingen av användarna har mer än en recension. Med andra ord, alla konton är fiktiva och skapades endast i syfte att granska denna bluffrobot.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Slutgiltigt utslag: Bitcoin Freedom är en BLUFF!

Bitcoin Freedom är ett annat namn i den långa listan över bluffkryptorobotar. Det finns gott om bevis för en sådan åsikt. Denna plattform ger orealistiska vinstlöften, den har bara flera funktioner och har inga licenser att driva. Dessutom är webbplatsen billig och visar en massa värdelös information och falska vittnesmål.

Därför rekommenderas handlare varmt att avstå från att engagera sig i Bitcoin Freedoms plattform, eftersom brottslingarna övervakar varje steg och väntar på möjligheten att ta sina användares pengar och onlinedata.

Vanliga frågor

Vad är Bitcoin Freedom?

Bitcoin Freedom är en annan krypteringsrobot som presenterar sig som en äkta kryptohandelsplattform. Tyvärr har Bitcoin Freedom ingenting med handel eller krypto att göra. Den använder endast kryptovalutor som en berättelse för att locka människor att skapa ett konto på plattformen. När användare väl delar med sig av sina personuppgifter på plattformen, stjäls deras pengar och deras telefonnummer och annan känslig data säljs till skumma tredje parter.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Freedom?

Det finns inget sätt att tjäna pengar med Bitcoin Freedom, eftersom denna plattform inte har någon kryptohandelsalgoritm.

Behöver jag handelserfarenhet för att handla med Bitcoin Freedom?

Ja, för att kunna handla med kryptovalutor (med eller utan kryptohandelsbotar) bör användare ha åtminstone grundläggande kunskaper och erfarenhet av krypto.

Hur tar jag ut pengar från Bitcoin Freedom?

Det finns inget sätt att ta ut pengar från Bitcoin Freedom. Skaparna av plattformen gjorde det så att de kunde ta alla sina användares insättningar.

User expirience

'