Bitcoin Fast Profit Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Bitcoin Fast Profit – fullständig recension

Kryptoindustrin växer snabbt och storleken på kryptomarknaden förväntas uppgå till nästan 5 miljarder dollar år 2030.

Denna framgång lockar hackare och kriminella från hela världen. Tyvärr finns det flera omständigheter som går till deras fördel:

 • Kryptomarknaden är fortfarande inte helt reglerad
 • Alla börs- och handelsplattformar är inte seriösa när det gäller cybersäkerhet
 • Människor är fortfarande till stor del oinformerade om riskerna med att handla med kryptovalutor online

Under de senaste åren har de vitt spridda kriminella nätverken stulit miljarder dollar från individer över hela världen. De har olika och väldigt konstiga sätt att lura användare. Några av dem sprider falska krypto-presenter på sociala medier. Andra kallar personer som äger kryptovalutor som presenterar sig som representanter för äkta plattformar och ber dem om deras API:er eller OTP:er.

Och några av dem skapar falska kryptohandelsplattformar som de sedan annonserar och använder för att stjäla människors insättningar och känslig data.

I den här artikeln kommer vi att undersöka Bitcoin Fast Profit, en av många liknande bedrägerikryptorobotar som för närvarande förstör människors liv och kryptoindustrins rykte.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
10%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
0%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
10%

Risker med handel med Bitcoin Snabbvinst

 • Oetisk marknadsföring
 • Falska vittnesmål
 • Likheter med andra bedrägerikryptorobotar
 • Falska rekommendationer från kändisar
 • Rå webbdesign
 • Begränsat antal funktioner

Vad är Bitcoin Fast Profit Trading Bot? En fullständig recension av Bitcoin Fast Profit webbplattform

Officiellt utvecklades Bitcoin Fast Profit-plattformen för att hjälpa människor utan mycket erfarenhet av krypto att dra fördel av den växande kryptomarknaden. Appens gränssnitt är enkelt, kontot är lätt att göra och användaren kan göra en insättning på några minuter.

Uttag är, förmodligen, också mycket snabba. Även om inte många användare någonsin har sett dem. Hela webbplatsen är en bluff gjord för att stjäla användares insättningar, och det kommer vi att bevisa i den här artikeln.

Det finns ingen Bitcoin Fast Profit-app på Google Play eller Apple Store. Webbplatsen är dock optimerad för både mobiltelefoner och stationära datorer.

Dessutom är funktionerna tillgängliga på Bitcoin Fast Profit-appen knappa och inkluderar endast livehandel och demoversion.

Minsta insättning på plattformen är $250, och vissa affiliate-recensioner lovar att användare kan tjäna upp till $800 dagligen (eller till och med per timme), eller $7000 inom några veckor. Det påstås att plattformen är så lönsam eftersom utvecklingsteamet av kryptoanalytiker och experter ägnat år av forskning åt att utveckla appen.

Samtidigt tillkommer absolut inga avgifter. Det låter suspekt – för det är det.

Sådana löften är uppenbarligen orealistiska och liknar typiska lögner som berättas av andra oseriösa kryptobotar.

Sådana löften är uppenbarligen orealistiska och liknar typiska lögner som berättas av andra oseriösa kryptobotar:

Säkerhet, licensiering och betalningar

Intressant nog säger en av affiliate-recensionerna att plattformen är testad och godkänd av

 • Experthandlare i kryptovaluta
 • Olika finansiella nyhetswebbplatser och
 • Många kryptogemenskaper runt om i världen.

I sanning betyder dessa ord ingenting. Även om de ursprungligen skrevs med versaler, som för att beteckna befintliga föreningar eller organisationer, hänvisar ingen av dem till en befintlig institution. Det är bara en bluff, uppfunnen för att förvirra oerfarna människor att tro att det finns någon där ute som godkänner den här appen.

Vad folk faktiskt har att säga om dessa brottslingar kommer att diskuteras senare i den här artikeln.

Sist men inte minst är legitimiteten för Bitcoin Fast Profit mycket tveksam eftersom det inte finns något företagsnummer eller något annat sätt att verifiera om de driver ett genuint företag. Företagets adress är tillfällig och ligger i ett företagscenter. Och det nämns inte om licenser eller ens grundläggande cyberskydd på webbplatsen.

Proffstips för att (inte) investera med Bitcoin Fast Profit

Det bästa tipset man kan ge när det kommer till handel med Bitcoin Fast Profit är att inte använda den här appen alls. Annars riskerar användarna att förlora sina insättningar och känsliga uppgifter.

Användarfeedback om Bitcoin Fast Profit: falska vittnesmål och vänliga varningar

Användarnas vittnesmål som visas på Bitcoin Fast Profits webbplats och i deras affiliates recensioner är uppenbarligen falska. Hur vet vi? Dessa ”användare” hävdar att de har tjänat $900 på sin första dag. Hur realistiskt är det? Skulle vi inte alla redan vara miljonärer om det var så enkelt?

Dessutom är det möjligt att se att dessa vittnesmål är falska baserat på enkel bildforskning. Från bilderna nedan blir det uppenbart att Anita B. från Bitcoin Fast Profits hemsida faktiskt är en helt annan person.

falsk persona
falsk persona

Om man kollar Bitcoin Fast Profits konto på Trustpilot blir situationen ännu mer intressant.

För det första är det totala betyget för Bitcoin Fast Profit på Trustpilot 3,8 av 5 stjärnor.

Men detta höga betyg kommer från falska femstjärniga recensioner. Vid en närmare titt är det uppenbart att majoriteten av de positiva recensionerna skrivs av användare som bara gjort en recension på Trustpilot. Dessutom är alla positiva recensioner skrivna i samma generiska stil.

Dessutom har varje positiv kommentar etiketten ”Inbjuden”, vilket betyder att användarna skrev dem efter att de fått en e-postinbjudan från företaget. En tillfällighet? Eller en organiserad bluff, utformad för att på konstgjord väg förbättra betygen och dölja recensioner från riktiga användare?

Och recensioner från riktiga användare finns i enstjärniga avsnitt. Där varnar folk för att Bitcoin Fast Profit-boten är en bluff som bör undvikas.

En rad röda flaggor

Förutom de bluffbevis som vi redan påpekat, finns det många andra skäl till varför vi är fast övertygade om att Bitcoin Fast Profit-boten är en bluff.

Falska nyheter

För bluffkryptobots är det nästan en tradition att ljuga att kändisar stöttat deras arbete. Förmodligen handlar kändisar som Carsten Maschmeyer, Deiter Bohlen och Lena Meyer-Landrut med Bitcoin Fast Profit.

Poängen med dessa lögner är alltid densamma. Bedragare skapar falska nyheter för att få folk att klicka på Google-annonser som leder till falska kryptohandelswebbplatser. När intet ont anande personer gör konton där stjäls deras insättningar. Slutligen säljs deras personuppgifter (telefonnummer och kreditkortsuppgifter) till tredje part.

Rå webbdesign

Utan ytterligare forskning är denna kryptobot misstänkt endast för utseendet på sin webbplats.

Till att börja med har hela webbplatsen bara flera målsidor. Dessutom är den fylld med helt oanvändbart innehåll som handlar om Bitcoin snarare än själva plattformen. Anledningen till innehåll av dålig kvalitet är uppenbart: i verkligheten finns det ingen äkta kryptotradigplattform och ingen gemenskap som använder den.

Dessutom ser Bitcoin Fast Profits webbplats exakt likadan ut som dussintals andra krypteringsrobotar. Den enkla, billiga webbdesignen avslöjar att alla dessa webbplatser skapades snabbt och av samma grupp kriminella, som skapar liknande webbplatser som dessa:

liknande webbplatslayouter
liknande webbplatslayouter

Falska affiliate recensioner

Bedragarna har ett sätt att manipulera även de som forskar om Bitcoin Fast Profit. De har nämligen skapat en serie falska positiva recensioner, där författare berömmer de oseriösa botarna för att de arbetar ”otroligt” snabbt och tjänar ”otroliga” summor pengar.

Ingen av dessa recensioner berättar för användarna varför appen bara har en eller två funktioner. Dessutom förklarar dessa vänliga recensioner inte hur en kryptobot kan vara ”bra” om de inte tillhandahåller en enda licens eller ens elementärt dataskyddsprotokoll.

Bitcoin Fast Profit är medlem i ett välkänt oseriöst affiliatenätverk:

Vårt slutliga omdöme: Ta hand om dig! Bitcoin Fast Profit är en BLUFF!

Alla ovanstående metoder för att manipulera människor att tro att det är säkert att handla med denna oseriösa kryptobot är exakt desamma som dussintals andra bedrägerikryptobotar vi redan har skrivit om.

Därför är det mer än uppenbart att personerna bakom denna kryptobot är ett farligt nätverk av internationella brottslingar och förmodligen hackare. Av alla dessa skäl rekommenderar vi starkt användare att hålla sig borta från Bitcoin Fast Profit om de inte vill riskera att förlora alla sina pengar.

Vanliga frågor

Är det gratis att använda Bitcoin Fast Profit?

Officiellt ja, Bitcoin Fast Profit tar inte ut några serviceavgifter. Men i verkligheten innebär handel med denna kryptobot en allvarlig risk att förlora alla insatta pengar.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Fast Profit?

Även om denna kryptobot lovar tusentals dollar, har plattformen faktiskt inte en äkta kryptohandelsalgoritm. Därför är det omöjligt att tjäna på att använda Bitcoin Fast Profit.

Är det säkert att använda Bitcoin Fast Profit?

Absolut inte, Bitcoin Fast Profit är en av dussintals falska plattformar som skapats av kriminella. Dessa plattformar är alla lika och låtsas bara vara kryptohandelsbotar, medan deras enda syfte i verkligheten är att extrahera pengar från användare och stjäla deras personliga data.

User expirience

'