Bitcoin Formula Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Fullständig recension: Hur man använder Bitcoin Formula (och varför du inte borde)

Kryptoindustrin utvecklas mycket snabbare än reglering. I sin tur öppnas en juridisk lucka, som tyvärr är bördig jord för kriminell verksamhet. Olika individer och kriminella grupper utnyttjar människors fattigdom och brist på erfarenhet och lovar fantastiska vinster om de bara gör små insättningar. Dessa människor brukar dock stå tomhänta när brottslingar slutar svara på deras mejl och springer iväg med sina pengar.

Därför, i denna Bitcoin Formula-recension, talar vi inte bara om en annan bluffkryptorobot. Vi visar också hur man upptäcker en bedrägeri kryptobot. Med tiden tror vi att människor kommer att kunna känna igen falska plattformar och lägga märke till röda flaggor i tid. Förhoppningsvis innan de anförtror kriminella sina pengar och personlig information.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
10%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
10%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
10%

Risker med handel med Bitcoin Formula

  • Hög risk för insamling av personuppgifter
  • Oetisk marknadsföring
  • Falska kundrecensioner
  • Rå webbdesign
  • Inga licenser
  • Inga cybersäkerhetsprotokoll
  • Orealistiska vinstlöften
  • Rapporter om stulna insättningar och otillgängliga uttag

Bitcoin Formula Handelsbot: Vad är det och vad är dåligt med det?

Bitcoin Formula är, påstås, en plattform som erbjuder sina användare en kryptohandelsalgoritm. Denna algoritm är AI-baserad, har tillgång till användarens insättning och tillåts använda denna insättning för att köpa och sälja kryptovalutor.

”Företaget” säger sig inte ha någon målgrupp och ”alla” kan vara med. Men de säger också att deras användare oftast är arbetslösa och äldre, pensionerade.

Vad Bitcoin Formula misslyckas med att erkänna här är att de mycket väl vet vem deras målgrupp är. Det är antingen människor som är i desperat behov av pengar eller äldre människor, som inte är särskilt bra på datorer och är särskilt lätta att lura med falska löften.

Så, enligt deras grundare och vänliga affiliates, är fördelarna med Bitcoin Formula:

  • Hastighet – den ”överlägsna tekniken” bakom Bitcoin Formula kan förutse och göra affärer 0,1 sekunder innan de ändras
  • Noggrannhet – den prisbelönta appen kan förutsäga förändringarna med 98 % noggrannhet

Men alla med åtminstone grundläggande kunskaper inom kryptoteknologi vet att om denna hastighet och noggrannhet var sann, skulle det inte vara teknik, utan magi. Det är helt enkelt omöjligt att förutsäga en mycket volatil kryptomarknad med 98% noggrannhet. Även de bästa och dyraste plattformarna förutsäger med 70 % noggrannhet. Än mindre helt gratis plattformar som Bitcoin Formula.

Plattformen utnyttjar exakt samma falska strategi som tillämpas av ett dussin andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

På tal om ”överlägsen teknik” som alla kan få gratis, vi vet inte vilka som var dessa generösa människor som utvecklade den. Även om affiliates är så fulla av beröm för tekniken, berättar de inte mycket om funktionerna på plattformen. Allt vi vet om de tillgängliga alternativen är att det finns ett demoläge, livehandelsläge och mäklarhjälp.

Bitcoin Formula Ansökan: Många röda flaggor och bevis på bluff

Minsta summa pengar som användare behöver sätta in för att börja handla med Bitcoin Formula-appen är $250. Plattformen lovar upp till $5000 i vinst per dag, vilket uppenbarligen är överskattat.

Dålig webbdesign

Den officiella Bitcoin Formula-webbplatsen har bara en enda målsida. Och vad som är ännu mer suspekt, den här målsidan innehåller bara vag information om de bästa kryptovalutorna att investera i. Inget omnämnande av utvecklingsteamet, ingen ”Kontakta oss”-sektion och inga tutorials om hur man använder plattformen.

Förmodligen finns det inga tutorials eftersom hela plattformen är falsk, och det finns inte mycket att lära?

liknande webbplatslayouter

Dessutom finns det en viktig sak på denna enda målsida, och den är väldigt störande. Som framgår av ritningen ovan, säger Bitcoin Formula öppet att de kan och kommer att sälja sina användares känsliga data. Därför är det gratis att använda plattformen för de som gärna delar sina telefonnummer, kreditkortsuppgifter och pengar med vem som helst dessa brottslingar tycker passar.

Bitcoin Formula är en klonad webbplats, gjord av samma kriminella team bakom en serie bedrägerikryptobots som:

Bitcoin Formula beter sig dåligt sedan 2018

Bitcoin Formula har varit en ökänd kryptohandelsbot sedan en tid tillbaka. Enligt vissa rapporter är Bitcoin Formula medlem i ett oseriöst affiliatenätverk. Tillsammans med ProfitsTrade, LucromPro eller FXCM Group bildar dessa killar en internationell organiserad brottslig grupp.

Enligt vissa rapporter, sedan åtminstone 2018, har de varit inblandade i att marknadsföra falska kryptoplattformar på sociala medier med hjälp av falska rekommendationer från kändisar och falska nyheter. För de som faller för sina lögner har Bitcoin Formula och deras kompisar en massa obehagliga överraskningar, som stulen data, omöjliga uttag, ostoppbara telefonsamtal och så vidare.

Säkerhet, licenser och betalningar

Och medan mäklare på andra håll ger användare råd om bästa möjliga affärer, ”håller de som arbetar för Bitcoin Formula ett öga på AI-bots” och skyddar användare från nätfiske och hacking. Det är fortfarande oklart varför dessa mäklare, kunniga inom både kryptomarknaden och cybersäkerhet, inte har några officiella licenser för att arbeta som mäklare.

På tal om licenser så finns det ingen information om att Bitcoin Formula har en heller.

Slutligen, förutom mager SSL-kryptering, finns det absolut inget skydd för att använda Bitcoin Formulas webbplats. De flesta legitima plattformar har webbplatsstämplar som bevisar att deras webbplats regelbundet har granskats och skyddats mot hackares attacker och virus. Med Bitcoin Formula är det inte fallet, så användare rekommenderas starkt att hålla sig borta från sin webbplats, än mindre handla med dem.

Traders’ respons: Bitcoin Formula ljög

Bitcoin Formula måste arbeta hårt för att dölja bevisen på deras missförhållanden. Däremot kan de springa, men de kan inte gömma sig.

På Trustpilot har de 100 % positiva recensioner. Ser för bra ut för att vara sant, eller hur?

En annan sak som är misstänkt är att, även om alla recensioner är 5-stjärniga, är slutbetyget 4,0. Hur är detta möjligt?

Baserat på detta tveksamma betyg på Trustpilot finns det två alternativ. För det första är det här den perfekta plattformen, den bästa appen som någonsin funnits, och den kommer att förvandla hela mänskligheten till miljonärer. Eller två, detta är en befängd lögn, och alla recensioner är falska. Och vi vet att de positiva recensionerna är falska eftersom de alla har etiketten ”Inbjudna”. Detta innebär att plattformen bjöd in användare att betygsätta dem i ett e-postmeddelande. Och eftersom alla dessa ”användare” bara har en recension, behöver man inte vara ett geni för att förstå att dessa konton endast skapades i syfte att göra denna recension.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Slutligen, några recensioner från mindre populära kundbetygsplattformar som SiteJabber bekräftar vår hypotes. Trots fiktivt höga betyg även där, säger en användare att han stämde Bitcoin Formula för att få tillbaka sina pengar.

Slutgiltigt utslag: Bitcoin Formula är EN BLUFF!

För ett erfaret öga är det klart som dagen att Bitcoin Formula är en bluff. Webbplatsen är billig, det finns inga cybersäkerhetsåtgärder eller licenser, och all tillgänglig kundfeedback är helt klart falsk. Ovanpå allt erkänner webbplatsen öppet att de handlar med sina användares personuppgifter.

Slutligen är deras marknadsföringsstrategier inte bara dumma. Falska nyheter och kändisstöd liknar samma listiga taktik som används av dussintals liknande kryptohandelsbotar som vi redan har skrivit om.

Därför rekommenderas handlare varmt att hålla sig borta från Bitcoin Formula och anförtro sina pengar till pålitliga och godkända kryptohandelsplattformar.

Vanliga frågor

Vad är Bitcoin Formula?

Bitcoin Formula är en plattform som endast presenterar sig själv som en kryptohandelsbot. I verkligheten är det en kriminell skapelse vars enda syfte är att extrahera data och pengar från intet ont anande användare.

Är Bitcoin Formula säker att använda?

Absolut inte. Denna plattform fungerar utan någon licens och tillämpar inga onlinesäkerhetsprotokoll överhuvudtaget.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Formula?

I verkligheten är det omöjligt att tjäna pengar med Bitcoin Formula, eftersom den inte har någon driftsalgoritm. Mer sannolikt kommer användare att förlora alla pengar de sätter in på plattformen.

Är Bitcoin Formula legitim eller en bluff?

Bitcoin Formula är en bluff, och det finns otaliga bevis som stödjer det påståendet. Oetisk marknadsföring, falsk kundfeedback och frånvaron av licenser är bara några av anledningarna till varför handlare bör undvika denna plattform till varje pris.

User expirience

'