Bitcoin Fortune Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Bitcoin Fortune, och varför inte? Fullständig recension

I denna Bitcoin Fortune-recension avslöjar vi ytterligare ett exempel på bedrägerikryptobots. Tyvärr trakasseras kryptoindustrin för närvarande av kriminella som kommer att använda alla tillgängliga medel för att dra fördel av otillräcklig reglering och intet ont anande människor.

Efter att Bitcoin uppfanns 2009 förändrades mänsklighetens ekonomiska framtid för alltid. Men mer än ett decennium senare är kryptovalutor fortfarande en vag uppfattning för de flesta. Majoriteten av befolkningen vet fortfarande inte hur krypto fungerar. Men samtidigt börjar många människor höra framgångshistorier om människor som blir rika på krypto.

Handelsautomatisering, underlättad av AI-teknik, gav hopp om att överbrygga gapet mellan kryptomarknadens möjligheter och vanliga människor som inte har erfarenhet av den senaste tekniken. Robotar eller bots kan delvis automatisera kryptohandel, i den process som kallas ”sandwichhandel”.

Tyvärr förstår de flesta fortfarande inte att automatisering endast delvis är möjlig. Vi har ännu inte uppfunnit maskinen eller algoritmen som inte behöver någon form av mänsklig inblandning, och detsamma gäller för automatisering av kryptohandel. I den här recensionen kommer vi att se vad som ligger bakom kryptohandelsbotar som lovar för mycket, och avslöjar ytterligare ett fall av en bluff kryptorobot.

● Säkerhet 10

● Användarvänlighet 10

● UI/UX 10

● Minsta insättning och betalningsalternativ 10

● Demokonto 10

● Support och handledning 10

● Vinst 10

● Totalbetyg 10

Bitcoin Fortune: Riskdiagram

  • Medlem i en internationell kriminell grupp
  • Oetisk marknadsföring
  • Ingen underliggande algoritm
  • Kraschar hemsida
  • Orealistiska löften

Vad är Bitcoin Fortune Trading Bot?

När en kryptohandelsbot är legitim börjar vi vanligtvis recensionen med dess utmärkande egenskaper. Men när det kommer till bluffande kryptorobotar är det omöjligt. Majoriteten av falska kryptorobotar är precis samma copy-paste-bedrägeri.

De lovar alla överlägsen teknik, i form av en påstådd AI-baserad algoritm. Den här algoritmen, säger de, har galen noggrannhet (över 90%, ibland till och med 99,99%) och hastighet. Denna algoritm tjänar tusentals dollar varje dag, och vad som är bäst – det är helt gratis!

Tyvärr faller människor utan erfarenhet av kryptoteknik lätt för dessa lögner. De vet vanligtvis inte att det inte finns någon teknik som kan förutsäga kryptomarknaden med mer än 70% av noggrannheten.

Och förutom bristen på kreativitet, liknar alla dessa oseriösa bots varandra i brist på funktioner.

Så på Bitcoin Fortune och dess systersidor finns det inte många funktioner för en användare att välja mellan. Det finns bara ett livehandelsalternativ, ett demoläge och mäklarhjälp. Naturligtvis, i verkligheten, fungerar ingen av dessa faktiskt. Alternativet för livehandel är falskt, medan ”mäklarna” med största sannolikhet är kriminella själva, som försöker manipulera användare att sätta in mer pengar.

Bitcoin Fortune: Webbplattform granskning


Den enda skillnaden mellan bedrägerierna med copy-paste-kryptobot är kanske hur stora deras lögner är. En del av dem ljuger stort, andra ligger måttligt, men i alla fall ljuger alla dåligt.

När det gäller Bitcoin Fortune har vi en måttlig lögn. För bara $250 kan handlare tjäna upp till $800 dagligen, säger de. Uppenbarligen är detta en lögn. Det är omöjligt att tjäna så mycket pengar med kryptohandelsbots, speciellt på bara en dag och utan någon tidigare erfarenhet. Alla som lovar vinner så lätt som det är uppenbarligen en skurk som försöker dölja sina verkliga avsikter.

Lyckligtvis fungerar inte Bitcoin Fortunes officiella webbplats för närvarande. Den gamla länken till deras webbplats omdirigerar dock till en annan krypteringsbot som heter BTC Trader. Handlare rekommenderas starkt att inte handla på varken BTC Trader- eller Bitcoin Fortune-webbplatser. De har nästan samma design som många andra klonade webbplatser, gjorda av samma kriminella team bakom en serie bedrägerikryptobots som:

Om läsarna fortfarande undrar varför, här är vad vi hittade i Bitcoin Fortunes smutsiga tvätt.

Samma gamla ”Bli rik snabbt”-schema

En av de mest igenkännliga taktikerna för alla bedrägerikryptobotar är att övertyga människor om att boten kan göra dem rika

  • Snabbt (inom några dagar eller veckor)
  • Med mycket liten investering (endast 250 dollar minsta insättning)
  • Utan ansträngning eller förkunskaper.

Detsamma gäller Bitcoin Fortune. På sin gamla hemsida uppgav de att algoritmen kommer att göra all handel, medan användaren bara behöver komma då och då för att hämta ut vinsten.

Frågan är: varför skulle någon utveckla en sådan fantastisk algoritm och sedan ge bort den gratis? Var finns logiken i det? Tyvärr är dessa brottslingar inte här på grund av logik, utan på grund av girighet. De har ett nätverk av andra bluffplattformar som:

Dessutom kan ingen robot någonsin göra handeln själv. Handel på kryptomarknaden är mycket riskabelt och att ha åtminstone grundläggande kunskap och erfarenhet inom kryptoteknologi och alternativa penningsystem är ett måste. Naturligtvis kan AI-drivna bots vara till stor hjälp. Men de vet inte vad som är fördelaktigt och vad som inte är det. De utför bara uppgifter som de var programmerade att utföra. Mänsklig övervakning är nödvändig, även när det gäller de bästa botarna som finns.

Oetisk marknadsföring

Med Bitcoin Fortune är marknadsföring inte längre en reklamteknik, utan ett verktyg för manipulation.

Först och främst, för att ha en vanlig marknadsföringskampanj måste man ha en produkt eller tjänst. När det gäller Bitcoin Fortune finns det inget som heter en produkt eller tjänst. Allt de ”säljer” är en lögn, och deras enda mål är att stjäla pengar och data.

För det andra, när någon använder annonser för att övertyga människor i lögner, är det faktiskt inte marknadsföring. Det är snarare manipulation. Och manipulation är precis vad Bitcoin Fortune och dess skapare gör.

Så, hur manipulerar Bitcoin Fortune handlare att använda plattformen? Till att börja med skapar de förvirring mellan namnet på en kryptovaluta (Bitcoin) och deras plattform. De gör det genom att visa en video på sin webbplats, där folk hyllar kryptovalutan. Men brottslingarna kommer att presentera den här videon som om folk pratade om sin plattform. Ja, Bitcoin som kryptovaluta kan vara mycket lönsamt. Men det är inte fallet med Bitcoin Fortune kryptobot.

En annan teknik är att skapa falska nyheter. Brottslingarna skapar annonser som dyker upp på användarnas skärmar och berättar lögner om kändisar som tjänade galna mängder pengar med Bitcoin Fortune. Om du klickar på dem omdirigeras annonserna till den bluffande webbplatsen.

Det sista slaget är falska affiliate-recensioner. Brottslingar bakom Bitcoin Fortune vet mycket väl hur Google-sökning fungerar. Därför skapar de dussintals falska positiva recensioner om var och en av deras ”crypto trading bots”. Så någon som gör efterforskningar på Google om Bitcoin Fortune skulle stöta på en rad falska recensioner, som alla säger hur fantastisk denna krypteringsrobot är.

Bitcoin Fortune: Säkerhet och licenser

Bitcoin Fortune hävdar att de ”integrerar de senaste innovationerna inom säkerhetsteknik för att säkerställa att dina ekonomiska och personliga uppgifter alltid är säkra”. Intressant nog får vi inte veta vilka innovationer och vilken typ av säkerhetsteknik de använder. Kanske – för att det är en annan bluff och det finns absolut ingen cybersäkerhet på deras webbplats?

Det är mycket mer troligt att de bluffar. Varför skulle de investera i ”senaste säkerhetstekniken” om deras egen webbplats var så billig att den bara hade flera målsidor?

Användarfeedback på Bitcoin Fortune

Bitcoin Fortune har ett betyg på 4,2 (av 5) på Trustpilot. Detta höga betyg är naturligtvis ett nonsens, som du fått av bedragare. De har på något sätt lyckats ta bort alla negativa recensioner och visar bara de positiva, som alla är falska.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Hur vet vi att dessa recensioner är falska? Leta efter etiketten ”Inbjuden” bredvid kommentarer. Varje enskild recension har en. Det betyder att dessa ”användare” fick ett e-postmeddelande från ”företaget” för att lämna en recension. De kriminella skapade med andra ord ett gäng falska recensioner och prisade sedan sig själva i kommentarerna.

Slutgiltigt utslag för Bitcoin Fortune: BLUFF!

Bitcoin Fortune är en falsk kryptobot. Det finns ingen överlägsen teknik och ingen kryptohandelsalgoritm. Därför finns det inga vinster. Denna billiga och listiga bluff har bara ett syfte: att stjäla människors insättningar och personuppgifter. Därför är det mycket riskabelt att använda deras webbplats och deras ”kryptohandelsbot”, och handlare rekommenderas starkt att hålla sig borta och investera med pålitliga plattformar istället.

Vanliga frågor

Vad är Bitcoin Fortune?

Bitcoin Fortune är en bedrägerirobot för kryptohandel. Även om Bitcoin Fortune presenteras som att ha den ”senaste kryptohandelsteknologin”, är Bitcoin Fortune en falsk plattform som syftar till att stjäla människors insättningar, data och integritet.

Är det säkert att handla med Bitcoin Fortune?

Nej. Det finns inte en enda anledning att lita på den här plattformen. Deras hemsida kraschar ständigt, deras affiliates ljuger uppenbarligen och deras plattform ser exakt likadan ut som dussintals andra kryptobots.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Fortunes kryptohandelsbot?

Det är omöjligt att dra nytta av Bitcoin Fortune eftersom det inte har någon underliggande kryptohandelsalgoritm.

Är Bitcoin Fortune en bluff?

Ja, det finns gott om bevis för att Bitcoin Fortune är en bluff, så handlare bör hålla sig borta från plattformen om de inte vill utsätta sina pengar för allvarlig risk.

User expirience

'