Bitcoin Storm – Crypto Trading Bot recension av handlare

Många tror att kryptovalutor är framtiden för internationell finans, inte bara en form av digitala pengar. För dem som vill bli ekonomiskt oberoende eller generera passiv inkomst, erbjuder världen av investeringar i kryptovaluta en ny och spännande möjlighet. Det är dock inte riktigt så lätt.

Vissa människor nöjer sig med att köpa ett mynt och lämna det ifred i flera år tills det multipliceras med 10 eller 100. Genom att handla och rida på tjurbjörnsloppen försöker vissa människor maximera sin vinst.

Användningen av en automatisk handelsplattform av handlare är helt enkelt normalt och helt acceptabelt. Eftersom mänsklig reaktionstid och viljan att sova eller utföra andra aktiviteter är faktorer, har även den mest kunniga och skickliga handlaren begränsningar.

Å andra sidan kan ett automatiserat handelssystem bli tillsagt att följa ett protokoll exakt. Protokollet som en handlare kan utveckla kommer att förbättras med skicklighet.

Innan de använder handelsbots på kryptovalutamarknaden utvecklar majoriteten av handlare sina färdigheter självständigt. Som ett resultat kan du skapa dina egna investeringshandelstekniker som du kan använda med handelsprogrammet. Detta gör det möjligt att fullt ut utnyttja programmets handelsmöjligheter och praktiskt taget avskaffa kravet på handlaringripande.

Men många människor, särskilt nybörjare (och vissa erfarna handlare), kräver resultat direkt. Många bluffprogram eller falska handelsprogram har dykt upp som ett resultat av dessa individer och deras krav på en snabb belöning utan att någon handelsexpertis behövs. De lovar konsumenterna enorma vinster men i verkligheten tar de inte mycket omsorg eller kreativitet i att tillverka utseendet på en bedräglig handelsbot.

Vissa vill dock dra fördel av denna växande trend och allmänhetens okunnighet om de tekniska aspekterna av bots och handel på kryptovalutamarknaden. De försöker övertala nybörjare att köpa deras produkt genom att använda förvirring, ordsallader och onödigt komplex jargong.

Denna Bitcoin Storm-recension skapades för att avslöja ännu en grov bluff av den anledningen.

Google sökresultat

Vi gör en grundlig undersökning av produkten, som börjar med en enkel Google-sökning.

Googles sökresultat för Bitcoin Storm

Logotyperna delar vissa likheter, men de är tillräckligt olika för att sticka ut. Inget trovärdigt företag visar två eller flera distinkta logotyper. En viktig komponent i varumärkesidentitet är en logotyp. Det kan inte finnas varumärkeskännedom om Bitcoin Storm-logotypen är svag eller dålig. Företaget kommer inte att trivas utan varumärkeskännedom.

Detta strider mot alla legitima företags intressen, men inte för bedragare, som försöker dra nytta av osäkerheten och bristen på transparens.

3 webbplatser för Bitcoin Storm

Det faktum att handel med botbedrägerier kommer att ge massor av information om bakgrunden till Bitcoin-marknaden och kryptovalutor men inte den verkliga produkten de påstår sig sälja är en annan viktig egenskap hos dessa system.

Flera logotyper är en vanlig funktion som används av de flesta webbplatser från detta välkända bedrägerinätverk:

Det finns ett antal väsentligen meningslösa, fluffiga termer som används för att försöka lyfta fram vissa fördelar med Bitcoin Storm. Dessutom kommer det inte att finnas några bilder eller videor som visar Bitcoin-handelsrobotens funktioner om det är en bluff.

Registrering på Bitcoin Storm

De enda handelsverktyg som Bitcoin Storm-sajten annonserar om är möjligheten att handla i realtid och i demoläge (denna automatiska handelsfunktion hjälper användare att öva handel).

Trots värdet av livehandel och demohandel är Bitcoin Storms två funktioner otillräckliga för en förment professionell handelsplattform för kryptovaluta. Livehandelsfunktionen och demohandelsverktyget är de absoluta minimielementen som legitima autohandelssystem alltid måste ha för att göra lönsamma affärer.

Det finns gott om attraktiva stockfoton av Bitcoin på var och en av de tre webbplatserna, men ingenting om det verkliga autohandelsprogrammet är synligt. Tänk på att detta påstås vara en programvara för handel med kryptovalutor.

Hur fungerar Bitcoin Storm? Webbplatserna är tysta om detta. Vi vet inte mycket mer om det förutom att det ryktas om att det är en automatisk handelsplattform.

På många sätt fungerar Bitcoin som branschens flaggskepp, men på senare år har ett antal starka konkurrenter dykt upp. Det är minst sagt konstigt att koncentrera sig så mycket på en kryptovaluta.

Denna handelsrobot stöder ett antal onlinebetalningsmetoder. Processen att skapa ett konto verkar enkel. Registreringsformuläret för handelskontot har en obligatorisk telefonnummerruta och en varning om att lämna ut din information till tredje part.

Dessa två är båda utöver det vanliga och mycket misstänksamma. Även om mobiltelefonverifiering ibland erbjuds av mäklarplattformar för kryptovaluta, krävs det sällan, och att ge din personliga ekonomiska information till utomstående parter är ovanligt.

En hel del varningssignaler visades under de första stegen av att öppna ett nytt Bitcoin Storm-konto. Vi har sett användningen av många webbplatser och logotyper hittills, såväl som generisk, orelaterade grafik och ett tvivelaktigt sekretessmeddelande. Allt är bra hittills.

Löjliga vinstlöften

FAQ Bitcoin Storm

Låt oss analysera några av dessa frågor. För det första, i den allra första livehandelssessionen, vilken typ av automatisk teknik eller helt enkelt generell investering på kryptovalutamarknaden gör det möjligt för en genomsnittlig användare att göra en daglig vinst på $1300? Liknande vinster erbjuder ett antal andra bedrägerikryptorobotar som vi har varnat för:

Om du ska tjäna så mycket pengar, vad är den typiska investeringen? Även om marknaden i slutändan avgör handelsintäkterna, kan vi inte se hur denna vinst är tänkbar med tanke på att marknaden för närvarande är i en “bear” fas och alla myntpriser sjunker.

Oavsett hur ljust, inget investeringstips eller handelsmetod kommer att garantera dig en sådan belöning. Dessutom har vi ingen aning om hur Bitcoin Storm genererar sådana intäkter.

Följande ovanliga påstående görs angående denna programvara för handel med kryptovaluta. I synnerhet lovar Bitcoin Storm att tjäna en miljon på bara två månader.

Det är bara ytterligare ett otroligt detaljerat påstående utan några stödjande detaljer. Även om det från början verkar lovande uppstår tvivel direkt. Vad var deras investering, till exempel, och vilka exakt är dessa människor? Vilken valuta använde de, och när fick de detta häpnadsväckande resultat?

Slutligen blir det klart att dessa fantastiska, livsförändrande Bitcoin-handelsresultat är helt kostnadsfria. Specifikt ger utvecklarna av kryptovalutahandelsplattformen Bitcoin Storm bara bort sin skapelse.

Även om det verkar beundransvärt, exakt hur tjänar de pengar här? Hur ska de nå noll på det här projektet, än mindre göra vinst?

Bitcoin Storm vill att vi ska kasta exakt $250 på deras plattform

Även om detta är ett mycket komplicerat uttalande, ju mer du tänker på det, desto främmare verkar det vara. Varför är den första investeringen på $250? Vad hoppas de uppnå genom att sätta det första investeringstaket här?

Andra mäklare sätter starthandelsminimum till några få dollar, men det gäller för varje handel, och den nedre gränsen är extremt låg. Varför vill Bitcoin Storm-robotens utvecklare att vi ska göra den exakta minimibetalningen på $250 till deras plattform?

Kanske är det så mycket de tänker ta från folk när de öppnar ett konto och sätter in pengar på Bitcoin Storm.

Dessutom kräver Bitcoin Storm exakt samma minimala insättning på 250 $ som ett antal andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Misstänkt brist på information om produkten

Vi bombarderas med tusentals ord med information om bakgrunden till Bitcoin och kryptovalutor på två av webbplatserna. Titta bara på denna oorganiserade röra, som är typisk för bedrägliga bilhandelsplattformar.

Handel med kryptovalutor med Bitcoin Storm

Inget sägs om Bitcoin Storm och det fortsätter utan slut. Avsnitten är följande: Vad är Bitcoins? Hur fungerar bitcoins? Är Bitcoin-investeringar en bra idé? Vad är handel? Hur ser Bitcoins framtid ut?

Endast en liten text om Bitcoin Storm tillhandahålls till oss, och den ger inget användarförtydligande. Det tjänar helt enkelt till att stödja tanken att handel kan automatiseras samtidigt som vinst säkerställs tack vare någon underbar ny teknik.

Ett ordblock omedelbart nedanför som döljer en deprimerande ansvarsfriskrivning.

Friskrivningsklausuler om riskerna för Bitcoin Storm

Även om ansvarsfriskrivningar rörande riskerna med handel är vanliga, sticker den här ut på grund av dess specificitet. Varför skulle 70 % av konsumenterna faktiskt förlora pengar? Hur mycket pengar skulle de förlora exakt? Är det allt, eller är det bara för den handelsdagen? Vilken tidsperiod var denna trend sann, om denna statistik inte härleddes på något annat sätt?

Slutligen har en av webbplatserna ett plugin med vad som verkar vara de senaste handelsresultaten.

Bitcoin Storm senaste handelsresultat

För det första, vem skulle vilja att deras namn offentliggjordes på detta sätt? Detta är en live tracker, enligt påståendena, inte en eller ett fåtal framgångshistorier som delades frivilligt som en del av marknadsföringen.

Återigen, den här taktiken fungerar bara med nybörjare eftersom alla handlare, oavsett kompetensnivå, är medvetna om att det är oönskat att ge sin personliga information när de börjar handla.

Dessutom är det oklart hur ofta denna klassificering ändras och på vilken grund den skapas. För att skydda användarnas integritet, sammanställer detta projekt enbart aggregerad handelsstatistik som visar handelsvolymer eller de största transaktionerna (utan att avslöja handlarens personliga information).

Och hur exakt beräknas ”vinst” här? Håller programvaran reda på när användaren köpte en viss mängd kryptovaluta och använder den informationen för att beräkna en vinst?

Vad händer om användaren köpte myntet under flera affärer och nu säljer en del av det? I den här situationen, hur i hela friden skulle någon kunna beräkna ett exakt vinstmått? Vi är medvetna om att efter att ha tömt en handlares Bitcoin Storm-konto kommer bedragarna att få minst $250, men vi har ingen aning om hur lönsamma affärer av den storleken bestäms.

Detta kan vara ännu mer besvärligt om det automatiserade handelssystemet Bitcoin Storm bara visar upp en plånboks stigande värde eftersom det skulle göra det möjligt att uppskatta en persons plånboksvärde med en viss noggrannhet genom att titta på de senaste prisförändringarna. Vissa människors ryggar skulle bli måltavlor som ett resultat av detta. Saker och ting förvärras.

bilder på människor som handlar med Bitcoin Storm

Även bilder av dessa fiktiva individer tillhandahålls. Detta skulle vara den ultimata lekplatsen för bedragare. Ingen med sitt fulla sinne skulle skapa denna webbplats eller plattform med denna funktionalitet i åtanke, så naturligtvis är inget av detta sant.

Det utgör en allvarlig säkerhetsrisk och skulle vara katastrofalt för både verksamheten och de inblandade.

Vi har att göra med ett riktigt skumt företag vid det här laget, men låt oss titta på några externa källor för att komplettera bilden.

Namnen på vd:n eller utvecklingsteamet har ännu inte avslöjats. En annan udda funktion för en ung handelsplattform som konkurrerar om uppmärksamhet. De primära trenderna i kryptovalutaprojekt för 2022 är varumärkets öppenhet och transparens, dess bakgrund, flera former av rapportering och projektdokumentation.

I ljuset av detta är det avgörande att överväga ”äktheten” och realismen hos teamet bakom ett projekt eller en plattform samtidigt som man bedömer dess kvalitet. I denna mening verkar Bitcoin Storm-appen vara en väldigt falsk och platt plattform.

Trustpilot recensioner

För den typiska webbanvändaren kan det vara till stor hjälp att kolla in en ansedd recensionsaggregator som Trustpilot. Problemet med detta är att vissa människor omedvetet har trampat i en fälla för att sprida ordet.

Detta beror på att blivande offer eller oerfarna investerare vill tro på vad bedragaren lovar. Det blir dock uppenbart att investeringar i initiativ som Bitcoin Storm som utlovar oändlig förmögenhet inte är säkra om du närmar dig situationen på ett förnuftigt och objektivt sätt. De bedrägliga parterna tillhandahåller inte en exceptionell automatisk handelsplattform.

Trustpilot omdömen om Bitcoin Storm

De många Bitcoin Storm-recensionerna indikerar att detta inte inträffade i det här fallet eftersom de alla är gynnsamma. Vi upptäckte åtminstone ytterligare två webbplatser som tillhör samma företag!

Den första webbplatsen som visar kostnader är .biz-webbplatsen, som var lokaliserad med Trustpilot.

dolda avgifter för Bitcoin Storm

I jämförelse med alla andra mäklare där ute är 2% en ganska dyr kostnad. Det är vanligt att mäklaren tar ut både köparen och säljaren, men i det här fallet är det inte självklart vem avgiften kommer att debiteras.

Vilka kriterier använder de för att definiera ”vinst”? Ingår alla affärer? även när du förlorar pengar på dem? Händer det åt båda hållen eller bara när du handlar kryptovaluta mot kontanter?

Vid bedömning av robotar för bilhandel är vilseledande formuleringar eller brist på tydlig och begriplig kostnadsinformation ett stort rött tecken. Det är tydligt att Bitcoin Storm-appen erbjuder betydande provisioner, vilket är ovanligt för ett automatiserat handelsprogram.

Dessutom är det oklart hur provisionsbetalningar görs och under vilka omständigheter de bedöms. Allt detta betyder att du kan förlora dina pengar när som helst till Bitcoin Storm-bluffprogrammet.

I vilket fall som helst är recensionerna alla tveksamma eftersom de kommer från personer som bara har skrivit en recension, som verkligen var gratis men gav en mycket allmän beskrivning av tjänsten. Det finns också detta.

generisk beskrivning av Bitcoin Storm

Bedragarna har sänkt betyget något, förmodligen för att upprätthålla sken av att detta är en typisk tjänst (som aldrig kan ha exakt 5* perfekta betyg). De fortsatte att använda en allmän men glödande ton som var lämplig för en komplett 5-stjärnig recension, ändå.

Det finns ett tips för att förhindra bedrägliga recensioner från ett projekt som Bitcoin Storm för cryptocurrency aficionados. Besök Reddit-tråden om du stöter på en handelsbot som erbjuder dig berg av guld och vill verifiera dess sanning och säkerhet.

Du kan starta en diskussion om du inte kan hitta en som redan handlar om helt distinkta ämnen på denna resurs. Du kan vara säker på att den största gruppen människor alltid kommer att få ett svar. Även om det kan ta lite tid, kommer det att vara värt det om bedrägliga bots eller program är inblandade.

Slutligen syns två adresser när vi tittar på kontaktytan. Båda är kontorsbyggnader, båda är i London, och båda är i Storbritannien.

“St Magnus House, 3 Lower Thames St, EC3R 6HA London”, eller ”15 Stratton St, Mayfair W1J 8LQ London” är listade som platser för detta företag. På dessa adresser nämns det inget om Bitcoin Storm.

Falsk plats för Bitcoin Storm-kontoret

Domänregistrant

Domänregistret är vår sista försvarslinje för att lära oss något om vem, vad eller platser för personerna bakom denna operation.

Det borde inte komma som någon överraskning att den som gjorde detta använde en tjänst för att dölja sin identitet. Och detta kan säkert ses som en ytterligare varning.

Denna typ av information är avsedd att övertyga det potentiella offret att falla för illusionen och sätta in sina pengar utan grundlig eller till och med översiktlig verifiering. När allt kommer omkring, varför skulle du ägna dig åt sådant beteende när du kanske drar nytta av $1200 per månad?

domäninformation

Cloudflares sekretesspolicy, som förbjuder offentliggörande av registreringsinformation, är välkänd. Detta gör den till en favorit bland bedragare som vill undvika juridiska konsekvenser och hålla sig i front när de sköter verksamheten från vem vet var.

Slutsats

Om du har läst denna Bitcoin Storm-recension hela vägen igenom, vet du redan att det är möjligt att tidigt upptäcka potentiella bluffföretag.

Den tekniska grunden för att stjäla pengar från en potentiell investerare är där bedragare och projektutvecklare koncentrerar sina ansträngningar. Handelsplattformen Bitcoin Storm, till exempel, driver vanligtvis alltid en väldigt tunn och sårbar informationskampanj samtidigt.

Det är mestadels inriktat på nybörjare som saknar erfarenhet att förstå att ingen typisk plattform möjliggör handel med bara ett finansiellt instrument och inte är avsedd att generera enorma vinster under de första månaderna. I själva verket kommer handel med Bitcoin Storm endast att resultera i ekonomisk förlust.

Handelsplattformen Bitcoin Storm är en utmärkt illustration av en skuggig Bitcoin-robot som riktar sig till nybörjarhandlare samtidigt som den försöker lura mer erfarna. Men både nybörjare och erfarna handlare kommer omedelbart att urskilja att detta inte är något annat än en con.

Det är inte alls vad det annonseras för att vara – en enastående handelsplattform för bilar. Galna provisioner, enorma vinster efter bara en månads handel, en tveksam webbplats (det finns faktiskt två), förvirring om logotypen och bara ett finansiellt Bitcoin-instrument. Misstankar börjar dyka upp när en nybörjarinvesterare vänder ryggen åt känslor och strävan efter snabb vinst.

I den här situationen är det tillräckligt att utföra en översiktlig analys av projektet, som vi gjorde, för att få en förståelse för vilken typ av handelsupplevelse denna bot kommer att ge. Som ett resultat kommer du att upptäcka många brister, motsägelsefull information och udda framtidsutsikter som skaparna av bluffprogrammet har lovat.

Vanliga frågor om Bitcoin Storm

Bitcoin Storm: Vad är det?

Det är en bluff med alla tecken på en cryptocurrency trading bot-bedrägeri.

Bitcoin Storm: Är det en bluff?

Det är det verkligen. För att dra de belastande slutsatserna från informationen i denna bedömning behöver du inte vara domare eller auktoritet för handel med kryptovalutor.

Vilken typ av intäkter kan jag förvänta mig av Bitcoin Storm?

Alla pengar du investerat i detta kommer att gå förlorade.

Är Bitcoin Storm legitim?

Inte alls. Det är en con. Använd den inte.

User expirience

'