Bitcoin Loophole – Crypto Trading Bot recension av handlare

Bitcoin Loophole – Crypto Trading Bot recension av handlare

Hur man använder Bitcoin LKryptohandel är en investering som har hög risk och hög belöning. Vi vet alla att det är en ganska oförutsägbar miljö.

Det finns två typer av kryptoinvesteringsstrategier, aktiva och passiva. Det passiva förhållningssättet innebär att du investerar i kryptovalutan och håller fast vid den ett tag. Du hoppas att dess värde ökar många gånger under de följande månaderna eller åren och säljer först då.

Det här är bra för människor som bara har pengar över och som inte bryr sig om att mjölka varenda tänkbar vinst från marknadsvolatilitet.

Aktiv inkomst är när du handlar med kryptovalutan, ofta dagligen, men detta kan vara mer riskfyllt eftersom du har chansen att förlora pengar om du inte gör en korrekt förutsägelse.

Av denna anledning började folk använda bots. De ville helt enkelt inte förlora pengar eftersom marknaden gick i stå när de sov. Trading bots är ett slags skyddsnät såväl som ett underlättande inflytande i handeln.

Naturligtvis finns det många bli rik-snabb-system där ute – bedrägerier. Vad sägs om Bitcoin Loophole? Är det här en bluff? Vi startar denna undersökning med en enkel Google-sökning.

Sökresultaten för Bitcoin Loophole

Genom att börja med en Google-sökning kan vi kasta ett brett nät och höra allt intresse om detta kryptoprojekt. Dessutom, för att granska webbplatser som nämner det, finns det inte mindre än 7 olika webbplatser dedikerade till denna handelsbot som vi kan hitta mellan direkt Google-sökning och recensionswebbplatser.

Sökresultaten för Bitcoin Loophole

.io är en udda toppdomän som ska användas för ett seriöst projekt. Utöver det är överanvändningen av övertygande ord misstänkt. Vi ser vanligtvis inte ”™”, ”officiell”, ”2022” eller ”uppdaterad” i webbplatsnamn i Google-sökning.

Företag köper vanligtvis upp liknande domäner eller varumärkesmärker sin domän för att säkerställa att all trafik drivs till den enda källan. Detta hjälper dem att ta sig till toppen av Google-sökningen och är en vanlig praxis för sunt förnuft.

Användningen av många olika webbplatser är en stapelvara i bedrägerier, som snabbt försöker tilltala en så bred befolkning som möjligt. En långsiktig strategi passar inte in i deras affärsmodell.

De många webbplatserna

För korthetens skull måste vi blanda och matcha här. Vissa webbplatser innehåller mycket lite substans och är potentiellt fortfarande under uppbyggnad, medan andra gör definitiva påståenden som krockar med andra uttalanden på andra webbplatser. Men först, logotypen – det första vi alla ser.

Logotyp för Bitcoin Loophole

Logotyp? Mer som 6 olika logotyper. Okänd för något företag och helt kontraproduktivt för att bygga en varumärkesidentitet och förtroende. Flera logotyper kan bara tjäna till att förvirra en kund och den bredare allmänheten. Detta gör det till ett annat favoritelement i bedrägerioperationer.

registreringsformulär Bitcoin Loophole

Vi kommer bara att diskutera detta ena registreringsformulär här eftersom 7 helt enkelt skulle ta för mycket tid och de delar alla samma problematiska element.

Först är webbplatserna fyllda med uttalanden, citat och bilder som den till vänster. Generisk information som är vagt relaterad till kryptovärlden eller, vanligtvis, Bitcoin själv. Sällan kommer dessa webbplatser att diskutera sin specifika produkt och vad den har att erbjuda och hur den skiljer sig från andra alternativ.

För det andra kräver registreringen att vi lämnar bort vårt telefonnummer för att kunna kontaktas i marknadsföringssyfte (enligt ansvarsfriskrivningen själv). Detta orimliga och löjliga krav beror på att folk blandar ihop det valfria tvåfaktorsidentifieringssystemet med ett obligatoriskt infofält.

Varför skulle ta emot SMS och telefonmarknadsföring vara ett nyckelelement för en kryptohandelsbot? Företag kommer vanligtvis att försöka leverera marknadsföringsinnehåll, men tillåter användare att välja bort det. Detta kommer vanligtvis att göras via e-post, inte via telefon.

Den sannolika verkliga anledningen till att de vill ha din telefon finns endast på en av webbplatserna.

Den sannolika verkliga anledningen till att de vill ha din telefon finns endast på en av webbplatserna

Varför skulle vi behöva bli kontaktade av en person för att ägna sig åt kryptohandel? Det här är inte ”Wolf of Wall Street”, vi behöver inte mäklare idag. Det fina med krypto är dess oberoende från just sådana institutioner.

Alla vet detta och brukar dras till krypto just därför. Du är din egen herre. Inom några minuter eller timmar kan du handla enligt din bästa aning och vara mästaren över ditt öde.

Inte fallet här, tydligen. Bitcoin Loophole vill att du ska ta itu med andra mäklare även om det erbjuder programvara som påstår sig göra handeln åt dig – utmärkt. Det stämmer helt enkelt inte med historien.

En annan webbplats innehåller ännu ett löjligt element. Rekommendationsavsnittet med känslig information (allt falskt, förstås) blottlagt för hela världen.

Rekommendationsavsnittet

Tänk på det. Vad kan ett kriminellt sinne göra med ett namn, en profilbild och en sökning på sociala medier? Hitta deras plats? Nå dem och kontakta dem? Om detta var verkligt, skulle denna praxis måla ett stort märke i dessa människors pannor.

Varken någon verklig person eller ett välrenommerat företag skulle vilja att denna information exponeras så här.

De flesta av webbplatserna är proppfulla av text om kryptons historia och betydelsen av Bitcoin. Det här är bra men det fungerar helt klart som förvirring. De hoppas kunna trötta ut läsaren och döva sitt skarpa och med rätta kritiska tänkande.

Samma metoder utnyttjar ett antal andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Tänk på följande stycke, ett sällsynt exempel på något snack om själva Bitcoin Loophole.

Så denna programvara är gratis

Så denna programvara är gratis, men det tog många händer mycket tid. Sedan får vi veta att detta inte är en plattform, utan bara programvara. Innebörden är att detta är en bot som kan användas på andra handelsplattformar, men den är utformad på ett förvirrande språk.

Återigen, varför behöver tredjepartsmäklare ringa oss?

Till skillnad från andra bedrägerier som gör det tydligt hur löjlig deras förmodade affärsmodell skulle vara, kom de här ihåg att ta upp problemet. Förmodligen delar de på något sätt en provision med partnerskapsmäklare som de aldrig namnger. Vilka stora plattformar samarbetar de med?

Dessutom har olika mäklare olika avgifter, och inte alla underlättar handelsbots eller tredje parts handelsbots. Så hur skulle de ens veta när de skulle dela avgiften ändå? Skulle inte Bitcoin Loophole gynna mäklarna med högre avgifter och försöka marknadsföra dem mer?

Detta är ett mycket svagt argument vid närmare övervägande och logiken faller snabbt isär. Ännu värre, det motsägs på en av webbplatserna.

2% comission

Den här får det att verka som att det de säljer inte bara är en handelsbot, utan en mäklarplattform. Sedan finns det den fasta avgiften på 2 % som är ganska hög. Slutligen är det inte specificerat vem avgiften gäller – köparen eller säljaren – vilket är så det alltid görs.

Att tillämpa avgiften på en enskild part i transaktionen skulle avskräcka handeln i vissa fall och sakta ner marknaden, vilket inte ligger i någons intresse här.

Men det är inte den enda diskrepansen när det gäller pengar. Tänk på följande två olika påståenden.

250 brittiska pund deposit

Den här webbplatsen vill att vi ska sätta in 250 brittiska pund. Å andra sidan…

Här ombeds vi om 250 US-dollar

Här ombeds vi om 250 US-dollar. Skillnaden är cirka 80 dollar och är mycket betydande.

Dessutom, varför tillfrågas vi om denna fasta insättning? Om tjänsten är gratis, varför skulle det spela någon roll om vi ville börja med, säg, $10?

Om tjänsten har en handelsavgift på 2%, gäller det endast för handel med krypto, så det skulle inte påverka insättningen. Det finns bara ingen logisk anledning till denna insättning och deras angivna affärsmodell kan inte dra nytta av detta på något sätt.

Förutom de mycket tvivelaktiga vittnesmålen som presenteras ovan, finns detta skrytsamma påstående.

prisbelönt programvara

Hur generiskt. Överväg detta. Företaget är villigt att tillhandahålla namn, profilbilder och transaktionsbelopp för sina användare till världen, men inte bara namnge utmärkelserna som de fick eller institutionerna som stöder det.

Notera också följande till synes tekniska term.

låg lagg eller prediktiv analys

Vad de egentligen beskriver här är antingen låg lagg eller prediktiv analys.

Låg fördröjning uppnås helt enkelt genom att använda flera servrar för att vara värd för programvaran för att föra den fysiskt närmare platsen för handeln. Det kan bli dyrt eftersom det måste möjliggöra hela verksamheten på många servrar över hela världen.

Om vi pratar om analys här, vilka algoritmer används? Används NLP för att analysera textinformation som nyheter? Konstigt att de inte skulle gå in på detaljer om så viktig och skrytvärd teknik om de hade den.

Hur som helst är det effektiva men dyra lösningar och än så länge är ingen presenterad affärsmodell ens i närheten av att stödja detta.

Slutligen finns det denna märkliga ansvarsfriskrivning på ytterligare en av dessa webbplatser.

Slutligen finns det denna märkliga ansvarsfriskrivning på ytterligare en av dessa webbplatser

Allt annat i den verkar mer eller mindre i sin ordning, men det understrukna påståendet är helt enkelt löjligt. Det kommer utan sammanhang. Till exempel: Hur mycket pengar förlorade dessa handlare? När hände detta och i vilka situationer?

Om detta är en allmän regel när man använder den här programvaran, hur blir människor miljonärer när mer än ⅔ förlorar pengar?

En sista sak att notera är den totala frånvaron av något omnämnande av personer som är involverade i detta projekt. De försöker ta upp det här.

fullständig frånvaro av något omnämnande av personer som är involverade i detta projekt

Men detta gör inget för att lindra misstankarna. Efter att ha avslöjat dina användare och skryt med vaga utmärkelser, varför skulle du inte vilja namnge dessa experter och dra nytta av deras expertis rykte? Skulle inte deras namn dra in en viss användarbas?

Det finns inga utvecklare eftersom det inte finns något utvecklat här. Detta är en smutsig bluff, som många andra från ett välkänt bedrägerinätverk:

Vår undersökning av dessa löjliga webbplatser avslutas, men vi vänder oss till externa källor för att se om vi kan samla fler ledtrådar.

Trustpilot omdömen om Bitcoin Loophole

Trustpilot är en fantastisk recensionsaggregator och det hjälpte oss att hitta några av dessa webbplatser. Det visar också recensioner av några som har fällts, eftersom de började samla negativa recensioner.

Trustpilot omdömen om Bitcoin Loophole

Den tyska, till exempel, har tagits ner, men denna recension är fortfarande uppe och den bekräftar vår misstanke om projektets karaktär. Tillräckligt kan samlas även av en icke-tyska talare.

Trustpilot bluff recensioner av Bitcoin Loophole

Sedan finns det dessa två recensioner som uttrycker det i några osäkra ordalag.

Riktiga recensioner av Bitcoin kryphål

Stackars herr Stracker, den andre recensenten, borde tjäna som en läxa för dig, kära läsare.

De negativa recensionerna är utspridda bland alltför entusiastiska generiska beröm, uppenbart falska recensioner som ursprungligen lades upp av bedragarna.

Samlare för offentliga recensioner är bra för många saker, men en sak att tänka på är att packa recensioner. Läs alltid recensionen noggrant och jämför betyget med meningen med recensionen. Fundera på om tonen matchar betyget och om betyget är specifikt eller generiskt samt om användaren recenserat några andra produkter.

Dessa kan alla hjälpa till att rensa bort de falska recensionerna från de riktiga.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

När det gäller avsnittet Om & Kontakt kan vi notera följande. Om-avdelningarna blir antingen tomma eller fyllda med obegripliga lingo-nonsens. Det har nästan ett komiskt värde, om ämnet inte vore kriminellt.

Kontaktsektionen ger flera adresser men resultatet av utredningen är detsamma. Tänk på den här: ”St Magnus House 3 Lower Thames St EC3R 6HA London Storbritannien”

Falsk plats för Bitcoin Loophole-kontoret

En generisk kontorsbyggnad utan att det finns ett miljonärsföretag där. Någonsin.

Efter att ha uttömt nästan alla undersökningsställen återstår bara att leta upp domänregistratorn för att försöka fastställa identiteten och platsen för bedragarna.

ICANN

Överraskande nog, i fallet med denna bluff, valde de inte Cloudflare som värdleverantör. Istället använde de GoDaddy, så vi kan ta en mycket liten titt på deras information.

Domäninformation för Bitcoin Loophole

Även om all information av substans saknas, kan vi åtminstone se att registratorn kom från Frankrike, vilket är lite konstigt med tanke på att deras verksamhet påstås vara i Storbritannien och Tyskland, och att de inte har någon närvaro i det som förmodligen är deras hem Land.

Vilka dessa människor än är och om de ens verkligen kommer från Frankrike – du ska inte lita på dem enligt allt som presenteras ovan.

Vanliga frågor om Bitcoin Loophole

Vad är Bitcoin Loophole?

Bitcoin Loophole är en förvirrande och bred bedrägerioperation som riktar sig till både engelsk- och tysktalande publik.

Är Bitcoin kryphål en bluff?

Du är den sista domaren av det, men bevisen som presenteras ovan presenterar ett mycket starkt fall att det är.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Loophole?

Du kan inte tjäna några pengar, men det går inte att säga hur mycket du kan förlora.

Är Bitcoin Loophole legitimt?

Nej. Mycket så inte legitimt.