Bitcoin Gemini Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Gemini

Ska du använda Bitcoin Gemini? Fullständig recension av bedrägerikryptobot

I denna Bitcoin Gemini-recension kommer vi att avslöja ytterligare ett exempel på bedrägeri som använder kryptovalutors ökande popularitet för att locka människor och ta deras surt förvärvade pengar.

● Säkerhet 10

● Användarvänlighet 10

● UI/UX 10

● Minsta insättning och betalningsalternativ 10

● Demokonto 10

● Support och handledning 10

● Vinst 10

● Totalbetyg 10

Bitcoin Gemini: Riskdiagram

  • Likhet med liknande kryptobedrägerier
  • Orealistiska vinstlöften
  • Ingen äkta algoritm
  • Oetisk marknadsföring
  • Billig webbdesign

Bitcoin Gemini Handelsbot: Vad är det och varför bör du hålla dig borta?

För att vara tydlig från första början: Bitcoin Gemini är inte en handelsbot. Det har ingenting att göra med kryptovalutor eller någon juridisk fråga. Bitcoin Gemini är ett bedrägeri, som bara låtsas vara en kryptoplattform för att extrahera pengar från människor medan de tror att de tjänar på kryptomarknaden. Detta är en skamlös plattform som vi föreslår att du undviker som andra liknande:

Mest troligt är namnet på denna kryptohandelsbot skapad för att antyda Gemini, en berömd kryptobörs och plånbok.

Brottslingarna som skapade Bitcoin Gemini är samma drömteam som står bakom dussintals andra liknande krypteringsrobotar som vi har varnat för.

Enligt Bitcoin Geminis falska recensioner är detta en kryptohandelsplattform med överlägsen teknologi. Enligt uppgift är denna teknik en AI-driven algoritm som kan göra användare rika på bara flera dagar, utan att de gör något.

Det verkar som om dessa brottslingars huvudsakliga målgrupp är äldre och pensionerade. Många recensioner nämner att att skapa ett konto på Bitcoin Gemini ”är det bästa beslutet du kan göra” om du vill tjäna bra pengar även efter pensioneringen.

Oavsett vilken målgrupp de har så är deras motivation tydlig: de vänder sig till människor som kämpar med fattigdom, skulder eller liknande ekonomiska svårigheter. Dessutom riktar de sig mot människor som inte riktigt har erfarenhet av datorer och teknik.

Det här är en ganska grym strategi eftersom vad dessa bedragare i princip gör är att ta desperata människors sista krona. Och samtidigt framställer de sig själva som frälsare som förser vanliga människor med överlägsen teknologi som kommer att göra dem rika, helt gratis.

Alla lögner berättade av Bitcoin Gemini: webbplattformsgranskning

Innan vi kommer till bevisen för att stödja våra påståenden att Bitcoin Gemini är en bluff, låt oss först ta en titt på vad den här plattformen har att säga.

Teamet bakom Bitcoin Gemini hävdar att deras huvudmål var att göra det möjligt för alla att dra fördel av den utvecklande kryptoindustrin.

Minsta insättning som krävs för att starta appen är $250. Algoritmen tjänar tusentals dollar varje dag. Påstås förutsäga Bitcoin Geminis algoritm fördelaktiga affärer med 98% noggrannhet och är mycket snabbare än någon annan befintlig bot.

Handelsboten utnyttjar exakt samma falska strategi som tillämpas av ett dussin andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Bitcoin Gemini-funktioner

De enda ”funktionerna” som erbjuds av Bitcoin Gemini är:

  • Livehandel
  • Demoläge
  • Mäklarens hjälp.

Att använda Bitcoin Gemini är gratis, det tillkommer inga serviceavgifter eller andra avgifter.

Onödigt att säga att alla bedrägerikryptorobotar som vi har granskat hittills säger att de är de snabbaste och mest exakta robotarna på planeten.

Vad Bitcoin Gemini inte berättar för oss är vem som utvecklade denna underbara algoritm, när och har de någon form av licens för vad de gör. Dessutom känner vi inte till företagets ursprungsland, telefonnummer eller adress. Undrar varför? För det finns inget företag. Bitcoin Gemini är inget annat än en billig webbplats med ett fåtal landningssidor, vars enda syfte är att manipulera människor att göra en insättning.

Naturligtvis, om de skapar ett konto på Bitcoin Gemini, kommer användare så småningom att förlora insättningen såväl som personlig information, tid, nerver och värdighet.

Säkerhet och licenser: finns de på Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini hade inte ens råd med en ordentlig webbplats. Varför skulle de spendera pengar på cybersäkerhet? Dessutom, varför bry sig om att skaffa licenser, utveckla algoritmer och göra något respektfullt jobb om de helt enkelt kan råna människor?

Med andra ord, nej, Bitcoin Gemini har inga säkerhetsprotokoll och licenser.

Användarfeedback om Bitcoin Gemini

För tillfället finns det inga pålitliga källor för användarfeedback om Bitcoin Gemini. Plattformen har ingen sida på Trustpilot, och i skrivande stund fungerade inte deras hemsida heller.

I vilket fall som helst, om Bitcoin Gemini var en så överlägsen lösning för världens finansiella problem, skulle det förmodligen finnas åtminstone några kundkommentarer online. Så här har vi inget annat val än att tro att Bitcoin Gemini bara är ytterligare ett Ponzi-schema som väl förtjänar att glömmas bort.

Vårt slutliga omdöme: Bitcoin Gemini är en bluff!

Den slutliga slutsatsen av denna Bitcoin Gemini-recension är att Bitcoin Gemini är en falsk kryptohandelsplattform. ”Företaget” är tyst om viktig information som adress till huvudkontoret, utvecklingsteam eller kontaktnummer. Som många andra, som redan har recenserats på denna webbplats:

Samtidigt erbjuder plattformen bara flera funktioner och påminner mycket om andra bluffkryptovalutor i grov webbdesign och saftigt ljugande.

Därför drar vi slutsatsen att Bitcoin Gemini bara är ytterligare en skapelse av ett kriminellt internationellt nätverk. Detta nätverk stjäl miljontals dollar varje år, förstör människors liv och ryktet för kryptoindustrin, och dess medlemmar kommer förhoppningsvis snart att avslöjas och sättas bakom galler där de hör hemma.

Vanliga frågor om Bitcoin Gemini bluffkryptohandelsbot

Hur mycket kostar det att använda Bitcoin Gemini?

Det finns inga avgifter för att använda Bitcoin Gemini. Den verkliga kostnaden för att använda denna plattform är dock att riskera dina pengar och känsliga data.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Gemini?

Det är omöjligt att dra nytta av Bitcoin Gemini, eftersom det i verkligheten inte finns någon kryptohandelsalgoritm. Hela plattformen uppfanns av kriminella bara för att stjäla pengar och data.

Hur mycket måste jag arbeta för att tjäna på Bitcoin Gemini?

Det finns inget sätt att tjäna pengar på Bitcoin Gemini, oavsett din ansträngning. Det bästa du kan göra för dig själv är att aldrig skapa ett konto på den här plattformen.

Är Bitcoin Gemini en bluff?

Ja, Bitcoin Gemini är en bluff, och användare rekommenderas starkt att inte använda den här plattformen.