Bitcoin Profit Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Är det säkert att använda Bitcoin Profit? En ärlig recension

Kryptovalutor är potentiellt mycket lukrativa affärer. Och medan vissa människor tjänar på krypto tack vare sin kunskap och erfarenhet, bestämmer sig andra för att stjäla.

Logiken bakom bedrägerier med kryptohandelsbot är inget nytt. Liksom i fallet med välkänd nigeriansk bluff, lovar gärningsmannen höga vinster, om offret bara betalar en liten avgift. I slutändan slutar offret med att förlora både avgiften och vinsterna.

Kryptobedragare tänker likadant. De riktar sig vanligtvis till en specifik grupp människor: de som är intresserade av krypto, men inte så tekniskt kunniga. Bedragare skapar sedan falska eller oseriösa bots och plattformar, och övertygar folk om att de samarbetar med pålitliga mäklare som hjälper dem att bli rika. Tyvärr får offren veta att de har ljugits för, att de blivit bestulna på både sina pengar och personuppgifter.

Är Bitcoin Profit en av dessa appar? Vi håller på att ta reda på det.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
50%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst
10%

Är Bitcoin-vinst värt en möjlighet? För-och nackdelar

Fördelar

  • Nybörjarvänlig

Nackdelar

  • Inte säkert
  • Tveksamt personuppgiftsskydd
  • Ingen kundsupport
  • Dålig kundfeedback
  • Historia om bedrägliga aktiviteter

Bitcoin-vinst förklarad: en webbplattformsanalys

Det exakta året för lanseringen av Bitcoin Profit är okänt. Så är teamet bakom projektet, och de specifika funktionerna som plattformen har. Med andra ord är den mest avgörande informationen om denna handelsbot beslöjad i mystik.

Det enda vi vet om dess algoritm är att den körs på AI-teknik. Handelsboten ”tar över” användarens insättning och köper och säljer automatiskt på livemarknaden. En användare måste sätta in minst $250 för att dra nytta av Bitcoin Profit. Och de utlovade vinsterna är stora: upp till 1 500 dollar per dag. Överföringsavgifter anges inte heller.

Bitcoin Profit bot är en av de bedrägerier som är uppenbara från den andra du tittar på deras webbplats. Båda deras hemsidor, för att vara exakt. Dessa webbplatser har bara en eller ett par målsidor, mestadels fyllda med irrelevant data. Det finns recensioner av liknande kryptobots:

Det finns kundrecensioner som är omöjliga att verifiera, flera gratis stockfoton av Bitcoin och en reklamvideo som av någon anledning talar om Uber.

Det finns inga handledningar, ingen blogg eller resurser där användare kan lära sig om appen och se hur den fungerar.

Enligt appen kan användare handla med krypto även om de inte har en kryptoplånbok. Det är samma sak som att säga att du inte behöver en bil för att köra på en motorväg. En stor röd flagga.

Bitcoin Profit-appen kan fungera på en stationär PC och Android-telefoner. Apple-enheter är som tur är skonade från denna app. Utvecklarna påstår sig ha testat appen innan de lanserade den och fått mycket positiv feedback från användarna. Och inte bara det, de hävdar att deras app har mer än 99% korrekta förutsägelser.

Bitcoin Profit App kommer med en 30-dagars gratis provperiod och en demoversion.

Alarmerande användarfeedback

Även om Bitcoin Profits affiliates talar om 24/7 kundsupport, är det enda spåret av kundsupport ett ifyllningsformulär på en av deras webbplatser.

Recensionerna som folk skrev på Google Play och TrustPilot hjälpte oss att få en bättre bild av vad Bitcoin Profit verkligen är.

På Google Play har appen ett mycket lågt betyg på 2,6 (av 5).

Situationen på TrustPilot är särskilt intressant. Den här boten, helt klart en bluff, lyckas ha 3,9 (av 5) stjärnor. Men om man är mer uppmärksam är det lätt att förstå varför. Det finns en rad falska positiva recensioner, precis som dessa bluffrobotar har:

Dessa motverkar ärliga recensioner av människor som klagar över att de blivit uppringda dussintals gånger vid registrering. En användare lyckades till och med kontakta Bitcoin Profit via en telefon. Han säger att personen som svarade inte visste hur man skulle lösa problemet, och att det var buller och musik i bakgrunden. Kanske hade han tur, eftersom andra användare klagar över mycket påträngande och oartigt bemötande via telefon.

Bitcoin Profit: Säkerhet, licenser och betalningar

En av webbplatserna påstår sig ha ett SSL-certifikat, även om ironiskt nog den som inte påstår sig ha det. Att ha ett SSL-certifikat är viktigt eftersom det garanterar att en webbplats skyddar användardata.

Det är alltså fortfarande oklart hur så många människor får dussintals obehagliga samtal en dag efter att de registrerat sig om deras data är säker?

Annat än det är Bitcoin Profit känd för serien av bedrägerier som den begick, och det har blivit någon slags skurkstradition. Till exempel är listan över alla lömska strategier som Bitcoin Profit använde för att nå olyckliga människor särskilt lång. Det går från falska nyheter, klickbeten, falska affiliate-recensioner, etc. Strategin är ungefär densamma som tillämpas av ett antal andra bedrägerikryptobots som vi har varnat för:

Slutgiltigt utslag: Är Bitcoin Profit legitimt?

Absolut inte. Bitcoin Profit har en rad stora röda flaggor, och användare bör undvika det till varje pris. Även om de hävdar att Bill Gates är deras nöjda kund, är den här typen av skrämmande lögn värd en så skurk bot som den här.

Bakom Bitcoin Profit finns ett helt nätverk av bedragare. De använder liknande tekniker för att lura människor och ta deras pengar. Dessa nätverk består av webbutvecklare, som skapar falska Forex- och CFD-handelsplattformar. De får hjälp av professionella marknadsförare, som skapar korrupt innehåll för att driva trafik till dessa webbplatser och övertyga folk om att de arbetar med rätt bots.

Vanliga frågor om att kontrollera om handelsbot är en bluff

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback.

Dessutom beaktas även ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna. Eftersom demoversioner är användbara för nybörjare anses en app som har den här funktionen som ett plus.

Vanliga frågor

Vad är Bitcoin Profit och hur fungerar det?

Bitcoin Profit är en plattform som utger sig för att vara en kryptohandelsbot. I verkligheten är Bitcoin Profit ett system för att pressa pengar från människor som tror att de handlar med kryptovalutor.

Är Bitcoin Profit gratis att använda?

Officiellt ja, det finns inga service- eller behandlingsavgifter. Men en användare kommer sannolikt att förlora allt de någonsin sätter in på Bitcoin Profit, eftersom det inte är en äkta plattform.

Hur mycket vinst kan jag tjäna med Bitcoin Profit?

Det är omöjligt att göra vinst med Bitcoin Profit eftersom plattformen inte har någon kryptohandelsalgoritm.

Är Bitcoin Profit trading bot en bluff?

Ja. Bitcoin Profit är en av dussintals falska plattformar, skapad av ett internationellt kriminellt nätverk.

User expirience

'