Bitcoin Revival – Crypto Trading Bot recension av handlare

Bitcoin Revival – Crypto Trading Bot recension av handlare

Hur man använder Bitcoin Revival – fullständig recension

Ett av de enklaste sätten att generera pengar är tänkt att vara genom handel med bitcoin. En dator, en internetanslutning och lite förtrogenhet med handelsplattformar är allt du behöver. Du kan komma igång direkt utan att behöva någon specialutbildning.

Verkligheten är dock lite mer nyanserad än så. Många människor har förlorat allt i det flyktiga kryptoekosystemet samtidigt som de försökt bli rika snabbt. Folk vänder sig nu till handelsbots, som marknadsförs som mirakellösningen på alla dina kryptovalutaproblem.

Ett datorprogram som handlar för användaren är känt som en kryptovalutabot. Det fungerar genom att söka på marknaderna efter möjligheter att köpa och sälja, och sedan utföra affärer för att tjäna pengar åt användaren. I grund och botten är en handelsbot inte mycket smartare än handlaren som konfigurerar den och ingenjören som byggde den.

Det visar sig att användningen av bots kräver viss skicklighet och kunskap innan de kan ge dig sina betydande fördelar.

Vad är dock argumentet för Bitcoin Revival?

Webbsidorna

Denna lilla utrednings start är uppmuntrande. Vi kan bara hitta en officiell webbsida för Bitcoin Revival när vi gör en internetsökning.

Bitcoin Revival Google-sökning

Med undantag för den lilla överanvändningen av övertygande språk med ”TM”, ”officiell” och ”[UPPDATERAD]” verkar webbplatsens titel oskyldig nog. Vi är helt enkelt inte vana vid att se det på andra pålitliga webbplatser. Varumärket eller produktnamnet, som borde vara den viktigaste säljfunktionen, är rörigt och distraherat av det.

Men när vi breddar vår sökning till recensionssajter, upptäcker vi ytterligare två webbplatser: en från den välrenommerade offentliga recensionswebbplatsen Trustpilot och en från en falsk recensionssajt.

Den fjärde och sista webbplatsen för Bitcoin Revival nås äntligen via en av webbplatserna vi hittade via recensionssajter.

Följaktligen finns det minst fyra webbsidor totalt för detta projekt. Eftersom det är så enkelt att säkra ditt varumärke och dirigera all trafik och intresse till en webbplats, väcker det några frågor om detta.

Webbsidor, igen

Trots att det i just den här situationen ”bara” finns 4 hemsidor att undersöka, ger den inkonsekventa informationen och det oorganiserade arbetet från producenterna oss mycket arbete att göra. Låt oss börja med det första objektet på listan. webbadresserna och logotyperna för webbplatserna. Det är trots allt det första användare av webbplatser och varumärken tänker på.

Webbplatser för Bitcoin Revival

Det faktum att alla logotyper är lika väcker frågan: Varför vidtog inte designerna av den ursprungliga logotypen åtgärder för att skydda sitt varumärke och sina användare från missbruk om bara en av dem var äkta och de andra tre var bedrägerier?

Webbplatserna nämner inga förfalskare eller gör några ansträngningar för att skydda användare från oärlig imitation.

Ännu mer fördömande bevis döljs i länkarna till de två nedersta webbplatserna.

Det primära domännamnet, som vanligtvis kallas ”webbplatsens adress”, är uppenbarligen helt okopplat med Bitcoin Revival när man tittar på adressen. Endast katalogdelen av domännamnet innehåller namnet på boten.

Vanligtvis hamnar den primära webbplatsens nyckelsidor i katalogsektionen. Det är hur du går till platser på en e-handelswebbplats som hemsidan, herrbranschen eller barnavdelningen. Hela sidan visas i den här katalogen.

Eftersom det inte finns ett självklart sätt att komma till huvuddomänen förkortar vi webbadressen manuellt, vilket resulterar i att vi kommer.

tomma sidor

Tomma sidor. Det finns inget sätt att gå hit eller tillbaka till där vi kom ifrån, därför är det omöjligt att säga hur många kataloger som kan finnas på dessa sidor. Det är uppenbart att ingen någonsin ska komma hit. Ingen ska någonsin kika bakom kulisserna.

Registreringen

Det första vi ser är registreringsformuläret. Det finns dock två saker att tänka på.

Registreringen till Bitcoin Revival

Först finns det en stor film om Bitcoin som spelar till vänster. Det är OK, men vi är här för Bitcoin Revival, en handelsbot, inte bitcoin själv. Trots grafiken och videorna på var och en av dessa webbplatser har ingen av dem något innehåll relaterat till botarna de marknadsför.

Användargränssnittet, designkomponenterna och anpassningsvalen visas inte. Ingenting. Ordförrådet är helt allmänt och, som vi kommer att se, något inkonsekvent. Precis som på andra liknande kryptoplattformar som vi redan har granskat:

En annan sak att tänka på är att telefonnummerfältet är obligatoriskt. Ingen förklaring eller ansvarsfriskrivning tillhandahålls, men en av webbplatserna ger oss senare denna, visserligen svaga, potentiella förklaring.

hur Bitcoin Revival fungerar

Verksamheten utger sig för att ha ett onboarding-förfarande. Endast de mest betydande kunderna får vanligtvis denna behandling; de vars framgångshistorier kommer att ha störst inflytande på varumärkets rykte.

Överväg detta. En person kunde endast vägleda maximalt 48 användare på en arbetsdag om de tilldelade 10 till 15 minuter per användare. Det uppgår till cirka 1000 personer varje månad.

Dessa siffror är obetydliga när det kommer till kryptoprojekt, särskilt de som tävlar om topplatsen.

Hela användarbasen skulle vara omöjlig att ta med på detta sätt. Att istället göra video- och grafisk vägledning och lita på att agenterna upptäcker alla som kan glida igenom någon form av kundserviceprocess, skulle vara mycket mer förnuftigt och vanligt tillvägagångssätt.

Att upprätthålla ett sådant praktiskt tillvägagångssätt att prata med varje enskild konsument skulle vara helt onödigt för ett företag som driver en ganska enkel handelsbot.

Detta krävs av en annan, betydligt mindre etisk affärsstrategi. Bedragare använder sociala ingenjörstekniker, inklusive att prata i cirklar, slita på sig eller rent ut sagt skrämma sina offer till att avslöja personlig information eller pengar.

Även om vi inte kan säga säkert att det är vad som skulle hända dig om du gav ut ditt nummer, är det något att tänka på både just nu och framöver.

Bli rik

Så hur rika ska vi bli? Ska vi till månen?

Bli rik med Bitcoin Revival

mot sig själva i nästa mening på samma sida?

Att tjäna 400 % skulle motsvara fyra gånger vår initiala investering. Det är mycket högre än intervaVadå, sa de ellet på upp till 60 %. Båda siffrorna är absurt höga, om inte utopiska. Bara för trevligt för att vara sant, egentligen. Samma fantastiska vinster lovar andra falska bots från samma bluffnätverk:

Låt oss låtsas tills vidare. Hur mycket skulle det kosta oss att bli extremt rika på några dagar?

Deposit to Bitcoin Revival

Okej, det finns en insättning på 250 $ av någon anledning, men det är bra att veta att det inte tillkommer några avgifter.

dolda avgifter för Bitcoin Revival

Eller finns det några kostnader? Men även när de tas oberoende av varandra är de två idéerna ganska absurda och helt i strid med varandra.

Det skulle vara till din bästa fördel att öka transaktionsvolymen och locka så många användare som möjligt om din företagsmodell var beroende av att ta ut transaktionsavgifter. Depositionen på 250 $ är en absurt hög inträdesbarriär i en sådan situation.

Provisionen på 2 % är å andra sidan absurt stor i och för sig. Dessutom säger de inte vem som kommer att täcka detta belopp. Mäklare delar ofta sina avgifter mellan de två parter som är inblandade i en transaktion.

Alla andra tillvägagångssätt skulle avskräcka antingen köp eller försäljning, vilket skulle ha en skadlig inverkan på miljön igen och resultera i färre transaktioner totalt sett, vilket strider mot din affärsstrategi.

Hur mycket kostar Bitcoin Revival?

Vänta, en annan webbplats förklarar allt. Inga kostnader. Vad säger du? Inga kostnader? Hur får då dessa människor betalt?

Ska vi verkligen tro att någon skapat detta intrikata och briljanta program och inte kräver något i gengäld trots att det kan göra dig till en mångmiljonär med bara en insättning på 250 $?

Rekommendationer

De försöker också övertyga oss med några framgångshistorier. Inget fel med det i allmänhet, förutom…

Rekommendationer om Bitcoin Revival

De avslöjar namn, platser, ansikten och transaktioner i dollar. Om något av dessa var sant skulle det bara ta några minuter för en modern brottsling att hitta dem på sociala medier.

Du kan föreställa dig vad som skulle hända med dessa människor efter det. Inget företag skulle behandla sina kunder på detta sätt. Det skulle omedelbart slå tillbaka i en massiv kontrovers.

Det finns en stark anledning till att ekonomiska frågor inte annonseras på detta sätt någon annanstans. Vissa andra varor. Att tjäna pengar är ett mycket känsligare ämne som borde behandlas med mycket mer respekt.

Tekniken bakom det hela

Vi kan redan legitimt ifrågasätta om det finns en Bitcoin Revival-bot med tanke på den fullständiga bristen på information om själva produkten. De få gånger de diskuterar några av dess egenskaper gör inte mycket för att skingra vår skepsis.

Technology of Bitcoin Revival

Vilka priser? Vilket företag skulle avslöja sina användare på ett sådant sätt men ändå vägra att namnge pristagarna, som är och borde vara en fråga om offentligt register? Ett priss huvudsakliga syfte är att låta allmänheten veta hur bra en produkt är.

Tänk också på den mindre detalj som nämndes i föregående del. Funktionen ”Time leap”. Det ämnet kommer att behandlas om ett ögonblick.

Så handelsboten utnyttjar exakt samma falska strategi som tillämpas av ett antal andra bedrägerikryptobots som vi har varnat för:

Trustpilot recensioner

Eftersom webbplatserna inte kan avslöja vad som pågår bör vi antagligen vända oss till vår mest pålitliga externa källa. Trustpilot är en fantastisk plats att starta en undersökning eftersom dess recensioner är öppna för allmänheten och ibland verifierade. Här är alla resultat som den visar, plus att den kunde göra oss medvetna om ytterligare en webbplats.

Trustpilot Reviews

Vi har bara en sida värd att titta på eftersom en av dessa sidor togs bort och de två nedersta är tomma. Vid närmare undersökning har utvärderingarna på den en mycket falskt klingande atmosfär. Berömmet och betyget är absurt höga, och fraseringen är generell och ospecifik.

Kommer du ihåg Time Leap-funktionen? Den enda aspekten av deras produkt som de avslöjade?

Time Bounce

Tja, det ändrades nyligen till Time Bounce. Ännu en gång är historien rörig.

De nämner slutligen en utmärkelse lite under det, men felet är betydligt värre eftersom vi enkelt kan verifiera att varken organisationen i fråga eller dess priser faktiskt existerar. fullständigt påhitt

De ger oss följande adress som huvudkontor för deras verksamhet: 91 Wimpole St., Marylebone, London, Storbritannien, W1G 0EF.

Föga överraskande finns det ingenting där när vi anländer.

falsk adress till Bitcoin Revival

Det är en kontorsbyggnad, ja, men ingenstans annonserar den om detta otroliga genombrottsföretag som gör människor till miljoner. En falsk adress användes. Med tanke på att de lämnade informationen i detta skede är det inte förvånande.

Domänregistratorn är det sista att tänka på.

ICANN

Vi håller inte andan i detta skede i hopp om att hitta något användbart, men låt oss klicka på den här rutan för säkerhets skull.

ICANN-sökning

Båda webbplatserna, som till stor del är välrenommerade, valde Cloudflare. De skyddades från våra nyfikna ögon och fick ett visst mått av integritet som ett resultat.

Även om Cloudflares integritetspolicy kan vara svår för oss vanliga att förstå, kommer den inte att skydda dig från brottsbekämpning. Men för oss har forskningen fått ett tillfredsställande slut. Ett bedrägeri, Bitcoin Revival.

Vanliga frågor om Bitcoin Revival

Bitcoin Revival: Vad är det?

Minst fyra webbplatser är inblandade i bedrägeriet.

Bitcoin Revival: Är det en bluff?

Ja, baserat på de många inkonsekvenserna, absurda påståenden, fullständig brist på öppenhet och andra bevis.

Vilken typ av intäkter kan jag förvänta mig av Bitcoin Revival?

Med denna bot är handel inte lönsamt.

Legitimiteten för Bitcoin Revival?

Det är en bluff, Bitcoin Revival. Utan tvekan är det en bluff.