Bitcoin Prime Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur använder man Bitcoin Prime? Fullständig recension av Rogue Trading Bot

När folk insåg att det är möjligt att använda algoritmer för kryptohandel sköt efterfrågan på sådan programvara i höjden. Algoritmer visade sig vara mycket mer effektiva än människor när det gäller att övervaka och förutsäga fördelaktiga affärer.

Tyvärr såg många denna situation som en möjlighet att göra rejäla vinster genom att lura oskyldiga människor. Det finns många misstänkta webbplatser som påstår sig ha en bot som kan hjälpa människor att bli rika med liten eller ingen investering. Men dessa människor slutar med att förlora sina pengar och deras data blir stulen.

Frågan här är: är Bitcoin Prime en av dem?

Bitcoin Prime gick från att stjäla Amazons logotypdesign till att vara så hård mot sina kunder att några av dem var tvungna att ringa polisen.

Är det verkligen en av de största bedrägerierna i kryptohistorien, eller var reaktionerna mot den överdrivna? I den här artikeln gräver vi djupare i Bitcoin Prime-kontroversen.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
100%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
10%

För-och nackdelar

fördelar

  • Inga

nackdelar

  • Obskyr hemsida
  • Lång historia av bedrägerier
  • Mycket dålig kundfeedback
  • Hög risk för datastöld

”Ge den genomsnittliga Joe en chans”: Vad är Bitcoin Prime Trading Robot?

Bitcoin Prime är bara ett år gammal, och den lyckades fortfarande orsaka många kontroverser. Plattformen hävdar att dess uppdrag är att föra krypto närmare människor. Så den minsta insättningen är låg (endast $250). Samtidigt lovar de en vinst på £13 000 på bara 24 timmar, vilket låter lite för optimistiskt.

Förresten, varje bedrägeriwebbplats från ett välkänt bedrägerinätverk har samma minimikrav på insättning på $250:

Bitcoin Prime-gränssnittet är enkelt och lätt att använda. Kanske för enkelt: det finns bara ett handelsalternativ (Live Trading). Det finns ingen möjlighet att anpassa denna strategi. Appen påstås samarbeta med pålitliga och reglerade mäklare.

Plattformen har en demoversion för nya användare att vänja sig vid det nya gränssnittet.

Den officiella Bitcoin Prime-webbplatsen ägnar mycket uppmärksamhet åt att förklara icke-relevanta saker. På deras hemsida ser vi till exempel att mycket utrymme är tillägnat Bitcoin: vad det är, hur det är tillverkat, etc. Dessutom, i avsnittet ”Om oss” lär vi oss om teamets uppdrag – men ingenting om laget självt.

I båda fallen lär vi oss dock inte mycket om varje användares viktiga problem. Hur fungerar plattformen, vilka funktioner den erbjuder, vilka är avgifterna? Dessa frågor förblir obesvarade.

Säkerhet och licens: Ord okända för Bitcoin Prime

Bitcoin Prime uppger officiellt att de bryr sig om sina användares dataintegritet. Men i en ansvarsfriskrivning längst ner på sajten säger de öppet att de kan ”överföra” personuppgifter till andra företag, tredje parter och till och med icke-anslutna partners, för kommersiella ändamål.

Ingen licensinformation lämnades heller.

En annan misstänkt sak med Bitcoin Prime är att det är helt gratis. Det finns inga premiumplaner eller något omnämnande av avgifter. Är det för att teamet bakom Bitcoin Prime är så välvilligt, eller för att pengar och datastöld sker bakom gardinerna?

Samma problem med säkerhet och licens har ett antal andra bluffplattformar:

Användarfeedback om att använda Bitcoin Prime

Användarna är tydliga med Bitcoin Prime: det är en bluff, och de flesta ångrar att de till och med försökte. Den har ett mycket dåligt betyg på TrustPilot (1,6 av 5) och några väldigt arga recensioner. De flesta av dem berättar samma historia: direkt efter registreringen börjar mystiska telefonsamtal. Även om de är blockerade fortsätter nya nummer att ringa igen. Vissa användare var till och med tvungna att ringa polisen.

Proffstips för att investera med Bitcoin Prime

Det bästa tipset för att investera med Bitcoin Prime är att inte investera med dem. Det finns inget med Bitcoin prime som ingjuter förtroende. Lågbudgetwebbplatsen, vilseledande innehåll och dåliga kundbetyg är bara några av anledningarna till att undvika Bitcoin Prime. Detsamma är andra bluffrobotar som vi granskat:

Vår dom: otaliga bevis på bluff

Bitcoin Prime har svartlistats av kryptohandelsgemenskapen på nätet, och det av goda skäl.

Det finns många bevis på att Bitcoin Prime är en oseriös kryptohandelsbot. Till att börja med finns det två Bitcoin Prime-webbplatser med nästan identiskt innehåll, bara två olika webbadresser: bitcoin-prime.app/ och uniquepage.net.

Dessutom visade sig många av deras vittnesmål vara falska till slut. Företaget brukade anställa en kille från Fiverr för att säga att han tjänade tusentals dollar (ironiskt nog kostar spelningen bara £5).

Företaget ertappades också med att engagera sig i falska nyhetskampanjer. Eftersom det uppenbarligen inte var tillräckligt att stjäla Amazons logotyp, lyckades de publicera falska nyheter och hävdade att Jeff Bezos och Elon Musk använde deras plattform.

Om de var kapabla till falska nyheter, varför inte ha falska recensioner också? En av dessa recensioner berättar om en fantastisk AI-algoritm, tusentals positiva recensioner på TrustPilot, till och med en viral e-bok på Amazon, som förklarar hur man tjänar med Bitcoin Prime. Inget av ovanstående stämmer förstås, och det går att kontrollera det med en enkel Google-sökning.

Därför är det tydligt varför det är bäst att undvika Bitcoin Prime och hålla sig till pålitliga handelsbots.

Vanliga frågor om att kontrollera om en handelsbot är en bluff

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback.

Rätta kryptobotar anses fungera på molnet och erbjuda arbitragemöjligheter.

Dessutom beaktas även ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna. Eftersom demoversioner är användbara för nybörjare anses en app som har den här funktionen som ett plus.

Är Bitcoin Prime en bluff?

Absolut ja. Bitcoin Prime är en falsk kryptohandelsbot, svartlistad av många kryptohandelsplattformar. Några av dess användare var till och med tvungna att rapportera sina bluffhandlingar till polisen.

Är Bitcoin Prime lagligt?

Bitcoin Prime är inte licensierad och det finns inte ens ett registreringsnummer som bevisar att det finns ett riktigt företag bakom projektet. Dessutom finns Bitcoin Prime på den svarta listan över många finansiella institutioner i Belgien (FSMA), Italien (ConSob), Australien (ASIC), Spanien (CMNV), Nya Zeeland (FMA) och Kanada (CSA).

Är Bitcoin Prime gratis att använda?

Ja, men det finns en minsta insättning och mycket höga risker att förlora både din insättning och dina vinster.

Har Bitcoin Prime något med Amazon att göra?

Nej. Bitcoin Prime stal Amazons logotyp för att lura folk att tro att de är pålitliga.

User expirience

'