Bitcoin Rush Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Rush

Hur man använder Bitcoin Rush – fullständig recension

Kryptovalutamarknaden har varit på topp de senaste åren och den förväntas bara växa i framtiden. Med denna lukrativa möjlighet har många människor vänt sig till kryptohandel som sitt sätt att generera passiv inkomst.

Det finns många sätt att handla med kryptovalutor men de flesta använder bots eftersom de är enkla och bekväma. Detta betyder dock inte att det är riskfritt – du kan förlora pengar om du inte vet vad du gör eller om du inte ställer in ditt konto ordentligt. Det viktigaste är att vara medveten om riskerna och veta vad du gör.

Det finns många olika sätt att komma in i kryptohandel. Du kan köpa och sälja mynt på en börs, handla med andra personer i peer-to-peer-utbyte eller utveckla din egen bot för att handla automatiskt.

Kryptomarknaden är notoriskt volatil och det kan vara svårt för handlare att hänga med i marknadstrenderna. En handlare behöver sova några timmar varje dag, men marknaden stannar inte. Det är här bots kommer väl till pass. Trading bots är mjukvaruprogram som kan utföra affärer automatiskt på uppdrag av en handlare, baserat på vissa parametrar som tid eller pris.

Precis som alla andra produkter, kommer handelsplattformar och handelsbotar i alla former och storlekar och vissa är definitivt bättre än andra. Så vad är fallet med Bitcoin Rush?

Sökresultat

Omedelbart möts vi av en diskrepans. Det finns inte en utan två ”officiella” webbplatser för Bitcoin Rush som kommer upp på Google-sökning. I själva verket, efter att ha gått in på några recensioner, kom en ytterligare webplatts upp.

Det finns två möjliga orsaker till detta. Antingen var detta designat eller så var det oavsiktligt. Om tillverkarna av denna programvara gjorde detta med flit, så är det uppenbart att deras avsikter är skändliga. Det är dock inte bättre om de lämnade möjligheten öppen för någon att smyga in för att lura människor som använder deras namn. Det här är ett företag som ber dig att lita på dina pengar.

Om skaparna av Bitcoin Rush inte hade sinnesnärvaro att köpa upp liknande domäner eller varumärkesmärka deras domännamn, vilka andra misstag har glidit förbi dem när det gäller att hålla din information och din investering säker?

Detta är en omedelbar orsak till misstro eftersom det bara kan bero på total slarv eller illvilja.

Webbplatserna

Även om det som har sagts ovan omedelbart borde stoppa alla investerare, kommer vi att fortsätta här för att samla på oss mer bevis för även den mest förtroendefulla personen där ute. Ta en titt på det första som en användare hälsas med när han går in på webbplatsen. Logotypen.

Det är faktiskt 3 logotyper. 3 olika webbplatser, 3 olika logotyper – färgschema, design och allt. Det här är inte riktigt vad du letar efter när du startar ett företag i en konkurrensutsatt miljö av kryptohandel om du är ett litet företag som vill ta dig an de större namnen. Av någon anledning har många bedrägerikryptoplattformar flera logotyper, precis som de här har vi redan granskat:

Även om de två sajterna som kom upp i Google-sökningen har något legitimt utseende domännamn, är den tredje verkligen den mest anmärkningsvärda.

Det finns en underdomän som låtsas vara ”webbplatsens namn” för personer som inte vet mycket om dessa saker. Underdomäner används ofta för att presentera olika delar av webbplatsen. Du kanske har märkt att ”m”-underdomänen används för att presentera en webbplatsversion som är skräddarsydd för mobila enheter.

Det som är konstigt här är att underdomänen använder det som ska vara webbplatsens ”huvudnamn”, medan domänen är något helt annat.

När vi navigerar till det ser vi att det är en ganska steril miljö. Det finns inget att klicka, inget att välja och inget att se. Det finns inte ens ett sätt att navigera tillbaka. Detta är en stand-in-webbplats som endast används för att presentera många olika underdomäner för olika bedrägerier, ekonomiskt. Faktum är att den här webbplatsen användes i en annan bluff, Crypto Revolt, på exakt samma sätt.

Bedragarna hoppas att folk inte tittar på länken och vet bättre. Går vidare till nästa punkt – registreringsformuläret.

Här är en av de tre. Omedelbart ser vi två misstänkta element. Först ber de om vårt telefonnummer. Detta är lite konstigt att ha som krav men under det, ännu värre – ett erkännande att ditt telefonnummer kommer att användas för att leverera marknadsföringsmaterial.

När de flesta registrerar sig för en handelsplattform, förväntar de sig inte att behöva hantera marknadsföringserbjudanden på sina telefoner. Det borde inte du heller.

Därefter är det språket. Bedrägerier kastar vanligtvis mycket text mot en användare för att fördunkla. Vanligtvis är texten antingen sanningsenlig men inte direkt relaterad till produkten, som när de presenterar långa avsnitt om Bitcoins historia, eller så är tekniken jargong och massor av invecklade språk som försöker imponera. När det gäller dessa 3 webbplatser har skaparna valt att dra ner på texten, men jargongen är ganska stark. Tänk på följande.

”Plocka upp lukrativa handelsmöjligheter” och ”generera handelssignaler” är inte osanna påståenden. Det är bara ett mycket invecklat och onaturligt sätt att säga ”boten kommer att reagera så snart en viss krypto når ett visst pris och omedelbart meddela dig.”

Sedan finns det ett omnämnande av mäklare i det tredje avsnittet. Om mäklare i världsklass verkligen har parat sig med Bitcoin Rush, verkar det rimligt att det skulle motivera ett omnämnande. Och vilka säkerhetsåtgärder vidtog de för att skydda personuppgifter och pengar? Varför erbjuder dessa mäklare effektiva handelsverktyg? Är inte Bitcoin Rush tänkt att erbjuda det enskilt mest kraftfulla verktyget – en fantastisk handelsbot?

Först och främst, vilka publikationer nämnde Bitcoin Rush? Inget sådant dyker upp i Google Sök.

Därefter ser vi ett invecklat sätt att blanda in kända namn. Musks entusiasm och engagemang i olika kryptoprojekt är kända. Här ser vi ytterligare ett exempel på ett försök att förvirra användaren. Ett enkelt ”ja” eller ”nej” tidigt i avsnittet hade räckt. Istället döljs svaret i mitten av passagen, föregås av följande uttalande ”Det är sant att Elon Musk…”

Bedragare hoppas att folk inte ska tänka så mycket på sina meningar eller läsa detaljer. Nuförtiden kan människor inte bry sig om att läsa bitar av text eftersom deras uppmärksamhet har förkortats. Bedragare förlitar sig på att människor skummar texten och strategiskt placerar eller betonar vissa nyckelord samtidigt som de gömmer andra.

Hur som helst, vad är affärsmodellen här? Hur genererar den här tjänsten intäkter eller till och med avkastning på investeringen för att få den igång?

Ett misstänkt bra erbjudande. Ingen annan mäklare erbjuder detta, och det är mycket normalt att titta på små avgifter både vid köp och försäljning. Dessa sträcker sig från 0,01 % till 1,49 % beroende på olika omständigheter.

Tänk på det. Det kostar pengar att utveckla mjukvara, betala för värdtjänster och hålla kundsupporten i drift. Vi pratar inte ens om vinst än, det handlar bara om att få tillbaka din investering. Ska vi tro att skaparna av denna fantastiska tjänst förlorar tusentals dollar varje månad? De verkar planera att göra det här för alltid. Men då…

Okej, insättning på $250, men varför? Varför spelar det någon roll om du börjar med $250 eller $10 om de inte har för avsikt att ta ett klipp från dina affärer?

Det senaste året har kryptohandeln fortsatt att växa, men det finns en överraskande trend. Vietnam, Pakistan och Indien har trampat på pedalen och deras kryptoanvändningshastighet går om USA och Europa.

Med tanke på skillnaden i levnadsstandard skulle en obligatorisk insättning på 250 $ fungera som ett mycket högt inträdeshinder som skulle utesluta de flesta av dessa nykomlingar. Det är bara ett väldigt osunt politiskt beslut som skulle vara skadligt för affärsmodellen om det här projektet verkligen ens hade en.

Vi fortsätter till några externa källor.

Trustpilot Recensioner

Titta alltid på legitima recensionssajter när du överväger att investera pengar genom dessa projekt. Trustpilot är bara en sådan webbplats. Direkt efter sökning väntar en överraskning på oss.

Det finns ännu fler av dessa webbplatser. .live kom inte upp i sökningen tidigare och det är lätt att se varför. Den har tagits ner och av en bra anledning.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera bedrägerikryptobots vi har skrivit om:

Det finns några långa och modiga recensioner för några av dessa, men den här sammanfattar det bäst.

Andra har förlorat tusentals dollar på dessa bedragare, men åtminstone den här personen hade sinnesnärvaro att sluta tidigt. Andra har nämnt kränkande kommunikation med ”supportpersonalen”.

Det kan bli ganska frustrerande för bedragare när människor bestämmer sig för att välja bort dem eller om de känner att de leds runt i cirklar. När allt kommer omkring är de i detta för lätttjänta pengar och varje minut som de ”slösar” på ett offer som inte viker sig är förlorade pengar för dem.

Fysisk plats

Skaparna av Bitcoin Rush gick inte igenom besväret att ge oss platsen för deras kontor. När allt kommer omkring måste folk utveckla mjukvara och utföra kundsupport från något slags kontor, eller hur?

Trustpilot har några adresser listade, beroende på vilken av webbplatserna du bestämmer dig för att titta på, men allt handlar om samma sak.

Ta till exempel den här: 80 Wood Ln, White City, W12 0BZ, London, Storbritannien.

Det är en kontorsbyggnad som tillhandahåller coworking-utrymmen, vilket inte nödvändigtvis är misstänkt, men frånvaron av något omnämnande av detta företag på platsen är.

Huruvida någon sitter vid det hyrda skrivbordet eller till och med om ett skrivbord ens hyrdes på denna plats eller inte är upp till någons gissning. En sak är säker, det finns inga spår av att det någonsin har funnits ett företag relaterat till Bitcoin Rush på någon av dessa platser. I vårt försök att knyta denna bluff till en fysisk plats eller en person, ännu en dud.

Andra bluffrobotar har samma adress:

Vem registrerade domänen?

Vem ligger bakom allt detta? Ett fantastiskt företag med 500 000 användare som tackar nej till miljardinvesteringar har säkert ett ansikte, en talesman, en VD. Inte fallet här. ICANN-uppslagning ger tyvärr inget nytta.

Problemet med Cloudflare är dess integritetspolicy som tillåter bedragare att dölja identiteter och skapa mer eller mindre legitima webbsidor som de ovan utan att någonsin avslöja vem de är eller var de kommer ifrån. Detta gör utredningen av systemet svår för någon som inte har verktygen från en brottsbekämpande myndighet.

Oavsett så är det en röd flagga. Tillsammans med allt som har visats ovan gör detta det avgörande att vi har att göra med en bluff här.

Vanliga frågor om Bitcoin Rush

Vad är Bitcoin Rush?

Det är bara ytterligare en bluff som försöker mjölka dina surt förvärvade pengar.

Är Bitcoin Rush en bluff?

Ta inte dessa ord för det. Det finns trovärdiga recensioner där ute som förklarar i detalj vad operationen är.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Rush?

Alla pengar du investerar i Bitcoin Rush är pengar du kan säga adjö till.

Är Bitcoin Rush legitimt?

Nej, det är det helt klart inte, så använd det inte.