Bitcoin Millionaire – Crypto Trading Bot recension av handlare

Hur man använder Bitcoin Millionaire – fullständig recension

Med löftet om oberoende finansiering frigör kryptovalutor sina användare från begränsningarna av fiat-pengar. Daglig handel med kryptovalutor är ofta bara ett sätt att nå ett mål för många.

Handel med bitcoins kan göras med hjälp av en bot. En bot är ett automatiserat handelssystem som utför affärer i enlighet med förprogrammerade regler och riktlinjer.

I teorin är det ett utmärkt verktyg för alla handlare att ha som gör att de kan fortsätta tjäna pengar passivt – förutsatt att programvaran är korrekt konfigurerad, det vill säga.

Kommer du att bli miljonär när du spelar Bitcoin Millionaire?

Google Sök

En Google-sökning är allt som krävs för att starta vårt sökande efter tusen ledtrådar.

Google Sök

På grund av namnets något generella karaktär får vi ofta oinbjudna blogginlägg, nyhetsartiklar och irrelevanta recensioner. De tre första sidorna med sökresultat inkluderar dessa två webbplatser. Det verkar konstigt att välja ett namn som bara tjänar till att begrava din webbplats under andra spännande webbplatser.

Det kan tillskrivas att fatta dåliga beslut. När vi letar upp några pålitliga och tvivelaktiga webbplatser hittar vi två till och konstigt nog kommer den femte och sista webbplatsen från en av dessa två. Mer om det senare.

Flera liknande webbplatser online kan indikera en av två saker. Antingen var grundarna ytterst slarviga med sin domän, eller så gjorde de det med flit, vilket signalerade bedrägliga avsikter. Det skulle vara ett fruktansvärt misstag eftersom det skulle innebära att de exponerade sina potentiella kunder för bedragare som utgav sig för att vara deras riktiga företag.

När det gäller de andra webbplatserna identifierar vi omedelbart ett spännande element.

Bitcoin miljonärsdomän

Det som de flesta hänvisar till som ”webbplatsens adress” eller de verkliga primära domänerna, är helt okopplat med ”Bitcoin Millionaire”. Endast extra delar av domännamnet innehåller frasen ”Bitcoin Millionaire.”

I de två första adresserna finns det i underdomändelen, medan den tredje har det i katalogsektionen. I båda fallen är dessa extrasektioner som vanligtvis sparas för en ”butikssida”, om webbplatsen hade en, eller används för att presentera en mobilvänlig version av webbplatsen.

När vi manuellt bläddrar till huvuddomänen för dessa webbplatser hittar vi detta.

Financialmarketsworld index

Tomma webbplatser utan möjlighet att gå tillbaka. Det är ovanligt att hela innehållet på en webbplats finns på en underdomän medan den primära domänen lämnas tom. Det trotsar både logiken i att skapa ett onlineföretag och bästa SEO-metoder.

Naturligtvis finns det en motivering för detta beteende, och med lite hjälp från Googles robusta sökmotor avslöjar vi skälen till detta extremt udda val.

bitcoin miljonär google resultat

Vi kan se exakt hur många av dessa underdomäner som finns på dessa webbplatser med hjälp av Googles ”site:” sökoperator. Det finns ungefär 2500 av dem, och vid närmare granskning är var och en en bedrägeri. Här är några av dem vi har varnat för:

Så vad vill dessa tvivelaktiga webbplatsers designers ha av oss? Vad lovar de oss dessutom?

Webbplatserna

Webbplatserna är laddade med generisk information om Bitcoin och kryptovalutor, vilket är typiskt för bedragare. De går in i detalj om det förflutna samtidigt som de ger lite eller ingen information om sitt eget projekt. Deras varor och dess egenskaper visas inte i bilder eller videor. En mycket liten mängd text.

Vi uppmanas att dela med oss av våra uppgifter som det första. Men hur mycket detaljer?

Bitcoin Millionaire registrering

Mycket. Alla dessa webbplatser, med en väldigt liten variation i layouten av registerdelen, frågar efter vårt telefonnummer. Det annorlunda, men aldrig associerade med Bitcoin Millionaire, bild- eller videoinnehåll omedelbart intill det.

Det finns ingen anledning att göra ett telefonnummer till ett obligatoriskt fält för en kryptobot, och du bör aldrig ge ut din telefoninformation till vem som helst. När allt kommer omkring är ditt nummer kopplat till andra uppgifter om dig, till exempel din hemadress.

Sedan gör en av webbplatserna ett försök att övertala oss med några uppenbart falska vittnesmål. Hela stycket är absurt.

Bitcoin Millionaire falska vittnesmål

Vad är det för ”vinnande signaler” som de pratar om på vänsterkanten, till att börja med? I samband med handel med kryptovalutor är detta formspråk bara meningslöst.

Vi kan se något posera som ett livemeddelandeelement till höger. Varför skulle webbplatsen avslöja namnen på nya medlemmar? När vi ser tillbaka på alla registreringsformulär är det också oklart när vi måste skicka in ett foto och varför vi skulle vilja göra det.

Slutligen är sektionens stora sektion en sann pärla. De hänvisar till det här avsnittet som vittnesmål, men det är faktiskt fyllt med orelaterade citat om Bitcoin eller kryptovalutor. Detta kvalificeras definitivt som vilseledande.

Så hur skaffar dessa skissartade karaktärer våra pengar?

noll avgifter och provisioner

Ska vi tro att en revolutionerande teknik som kommer att göra dig rik inom några veckor erbjuds gratis? Det brukar vara affärer som verkar för bra för att vara sanna. De är inte ens konsekventa i det här fallet.

falska påståenden

Här kräver de en rejäl 2% provision av oss. De säger inte om köparen, säljaren eller båda är ansvariga för betalningen. Vad är egentligen vinster? Används det bara om kontots totala värde växer genom en handel? Det är värdelöst eftersom det saknar sammanhang och är så i otakt med hur saker vanligtvis görs (och av goda skäl).

Förutom denna dyra avgift vill de ha något annat av oss.

Bitcoin Millionaire 0 insättning

Vem som helst kan spekulera i varför vi skulle bli ombedda om en insättning på $250. Det finns många som är villiga att börja med bara några dussin dollar och syssla med kryptovalutahandel. Att utesluta alla dessa potentiella kunder och deras affärer kommer att kosta företaget pengar om det tar ut avgifter för varje transaktion.

Och vad betyder egentligen den tvetydiga frasen ”tillräckligt kontrollerad”? Vilken lag och med vilken standard? Detta är bara ytterligare ett dunkelt påstående som går sönder när det granskas noggrant.

Slutligen kommer vi fram till detta i den sällsynta situationen där de diskuterar sin påstådda produkt.

Tidsprång

Detta är en ganska komplicerad förklaring av hur en förutsägelsealgoritm fungerar. Vilka de använder är vad vi inte vet i det här fallet. Varför gör de inte en stor sak av alla de bästa analysverktygen de har inkluderat i sin produkt?

Slutligen, kom ihåg denna egenskap de talar om, ”tidshopp”.

Så de utnyttjar exakt samma falska strategi som tillämpas av ett antal andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Trustpilot

En pålitlig sida för extra information och sammanställning av recensioner är Trustpilot. Vi hittar detta bara när vi söker efter Bitcoin Millionaire på Trustpilot.

Trustpilot om Bitcoin Millionaire

Med tanke på användningen av många webbplatser verkar det lite konstigt, men en kritiker identifierar bäst det verkliga problemet med den här sidan.

Riktigt omdöme av Bitcoin Millionaire på Trustpilot

Och det är helt rätt. Recensionssajter är utmärkta för att ge den genomsnittliga personen möjlighet att höra från en tredje part om en produkt eller tjänst, men de kan också vara sårbara för recensionspaketering. Akta dig för allmänna recensioner som lovordar saker mycket utan att gå in på några detaljer – speciellt om de bara har skickat in den enda recensionen.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera bedrägerikryptobots vi har skrivit om:

Dessutom tillhandahåller Trustpilot en Om & Kontakt-sektion som kompletterades av ”företaget”.

Trustpilot Om & Kontakt sektion

Det är utmanande att sortera igenom nonsensen, men notera hur namnet på deras banbrytande uppfinning utvecklades. Tidsprång kallas nu för ”tidshopp”. Lika men olika. Det är inte riktigt vad vi anar när företag skapar teknik som förändrar spelet. Vanligtvis försöker de främja medvetenhet och marknadsföra den.

Det räcker med att säga att Global Trading Group inte existerar i förhållande till den påstådda utmärkelsen. Det är en lögn.

Adressen de angav är en kontorsanläggning där man kan hyra faktiska eller till och med virtuella kontor. Följande sevärdheter visas på 1 Trafalgar Square, Northumberland Avenue, London.

Falsk plats för Bitcoin Millionaire-kontoret

Inget ord om Bitcoin Millionaire på dessa platser.

Uppslag i domänregistret

Slutligen kan vi kontrollera ICANN Lookup för att se om vi kan känna igen dessa bedragare eller avgöra var de är baserade. Vi kommer bara att ge ett exempel här för korthetens skull, men det gäller alla webbplatser vi tittade på.

Domäninformation för the-bitcoin-millionaire.com

Vi kan inte avgöra vilka de är eftersom de använde Cloudflare. På grund av dess strikta integritetspolicy är Cloudflare den idealiska platsen för bedragare att gömma sig. Även om inte annat är den totala bristen på öppenhet projektets dödsstöt.

Vanliga frågor om Bitcoin Millionaire

Vad är Bitcoin Millionaire?

Det är en bluff som presenteras som en handelsbot som kommer att göra dig till miljonär över en natt.

Är Bitcoin Millionaire en bluff?

Det är det, med största säkerhet. Hälften av webbplatserna är löjliga redan från början; när det analyseras med andra ledtrådar ser det hela ännu värre ut.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Millionaire?

Du kan inte tjäna pengar på det här sättet, bara förlora dem.

Är Bitcoin Millionaire legitimt?

Det är det inte. Det är en bluff.

User expirience

'